2777
2789
عنوان

اینا علائم چیه

144 بازدید | 21 پست

هرروز صبح بیدار میشم دست و پاهام بی جونن یااحساس میکنم میلرزن از داخل احساس میکنم سرم گیج میره باید حتما برم تو حیاط هوا بخورم وگرنه تو خونه خفه میشم  یه مدت استرس زیادم داشتم ممکنه سردی معدمو گرفته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرتینم(آهن) 24 هستدکتر گفت کاریش نمیشه کرد با همین بدنت سازگاری دارهالبته قرص آهن هم میخورم هر رو ...

اره ازمایش fe68زده بود دادم به هوش مصنویی گفت باید۷۰باشه

یعنی اینقدراعصابم داغونه دلم میخواد خدامرگمو برسونه راحت بشم از این زندگی

من متاسفانه تپش قلب هم دارم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

این علائم می‌تونه از استرس یا اضطراب باشه، گاهی بدن اینجوری واکنش نشون میده. سردی معده هم می‌تونه تاثیر بذاره ولی بیشتر به خاطر استرس و اضطرابه. هوا خوردن هم باعث میشه کمی آرومتر بشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

منم دارم حتی تو گوشمم صدا میده دوبار دکتر قلبم هم رفتم فشار خونم بالا بود

منم دکتر رفتم فشارم ۱۴بود گفت حتما استرس رو از خودت دور کن ولی خب نمیشه ک گاهی بی دلیل استرسی میشم 

این علائم می‌تونه از استرس یا اضطراب باشه، گاهی بدن اینجوری واکنش نشون میده. سردی معده هم می‌تونه تا ...

اخه چکار کنمم استرسم خوب بشه دارو هم میخورم بی فایدست از بس دارو خوردم ریزش مو شدید دارو قلب و معده اخه چه گناهیی کردم ک به این روز افتادم 

منم دکتر رفتم فشارم ۱۴بود گفت حتما استرس رو از خودت دور کن ولی خب نمیشه ک گاهی بی دلیل استرسی میشم

چند سالتونه من فشارم روی ۱۶هم میرسید ولی بادارو ک داد به۱۱رسید الان ولش کردم دیگه نمیخورم خودارضایی احساس میکنم منو به این روز انداخته چت باجنس مخالف و

چند سالتونه من فشارم روی ۱۶هم میرسید ولی بادارو ک داد به۱۱رسید الان ولش کردم دیگه نمیخورم خودارضایی ...

من ۲۸شما؟؟