2777
2789
عنوان

خانوما بیایید شوهرممم

517 بازدید | 22 پست

حانوما من افسردگی دارم

بعد زایمان افسرده شدم الان دوسالی میگذره از زایمانم.

ولی خوب نشدم.

اندامم شدیدا بهم ریخته و کلا اندامم خوب نیس سینه هام تخته تخته شکم و پهلو بزرگ دارم.

خانومایی افسردگی داذن میدونن که بدن ادم انگار جون نداره برای ورزش و تحرک و این دست خودمون نبست

منو شوهرم وقتی نامزد بوذیم گاهی میدیدم تو کانالی +۱۸ فیلم و کلیپای زنای برهنه میبینه و اکثرا تو کلیپ ها عکس و فیلم سینه ها خوش فرم بود و من میدیدم عصبی میشدم و بارها و بارها دعوا کرذیم و میدونه چقدر زیاد حساسم.

بگذریم

الان که بعد زایمانم کلا داغون شدم با دیدن این فیلما ک شوهرم نگاه میکنه واقعا دلم میخواد خودمو بکشم.و اینم بگم اصلا پو.رن نگاه نمیکنه فقط فیلمای برهنه که زنای لوند عشوه گری میکنن.

و چون بارها دعوا کردیم و میدونم میدونه حساسم اصلا دلم نمیخواد دیکه باهاش حرف بزنم چون اینطوری اعتماد بنفس خودم بیشتر میاد پایین و غرورم میشکنه.

به نظر شما چیکار کنم توروخدا کمکم کنید روانم داغونه.خودم ۲۵ سالمه شوهرم ۳۰ با ی بچه دوساله.

نظر خودم اینکه یکم سر لج بردارم و بگم پول بده پروتز کنم یا مهریمو میخوام.وضع مالیش خوب نبست ولی میشه با قناعت پول عمل پروتز رو جور کنیم یا چک بده.

جدای کارای خودش مادرشم همش طعنه میزنه.واس خواستکاری که شوهرم گفت مامانم میگه دختره سینه نداره شوهرمم گفته من مگه با سینه هاش مبخوام ازدواج کنم ولی خب الان داره عذابم میده با رفتاراش.

یا تو ی جمعی مادرشوهذم گف سینه های فلانی چ بزرگه سهم تورو خورده.یا یبار لباس زیر میخریدم مادرشوهذمم بود مغازه آشنا رفته بودیم.فروشنده گف سایز چند میخوای گفتم ۶۵ مادذشوهرم کلی خندید اونجا و واقعا ناراحت شدم.

واقعا دلم میخواد خودمو بکشم از دستشون

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

خب دیگه خودت گفتی اگه فقط مشکلت سینس برو پورتز کن 

اگه عیب میذاری روخودت که دیگه هیچی منم همین سایزه ولی اصلا باهاشون مشکلی ندارم اصلا تاحالا دقتم نکردم که بخوام بدم بیاد 

حالا این مردا خودشون بلانسبت چه گو... ین که بخوایم بخاطرشون زجرو دردم بکشیم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه خودت گفتی اگه فقط مشکلت سینس برو پورتز کن اگه عیب میذاری روخودت که دیگه هیچی منم همین سایزه ...

بعدشم حتما به روانپزشک مراجعه کن ودارودرمانی کن به این افسردگی نرسی کاردستت میده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

والا ملت هرارتاعیب دارن اینقدر خودشونو نمی بازن الان مادرشوهرت همه چی تمومه، ؟چراباید باهاش بری لباس زیرفروشی اونم  اشنا؟ ‌دوست خوب یاخواهرداری باهم بریدباشگاه هرچی بشینی خونه افسردگیت بیشتردامن زده میشه 

پول پروتز ازش بخواه به هیچ عنوان کوتاه نیا اعتماد بنفستم میاد بالا.اینا کلا مشکل دارن الان که من بچه شیر میدم سینم بزرگه هم یه چیز دیگه میگن.سنی نداری عزیزدلم ازش پول بگیر به خودت برس 

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃

اول اندامت رو کمی خوب کن بعد عمل سینه بکن چون بعد از عمل سینه تا ۶ماه بیشتر نمیتونه ورزش بکنی 

البته اینا هم اگه بتونی چون واقعا زایمان و بچه داری خیلی سخته من خواهرم بعد از سه سال هنوز رو فرم نیومده بیچاره خواهرم شانس نداشت نه خودش نه بچه ش شوهرش و مادر شوهرش چه کارایی که بعد از زایمان سرش در نیوردن 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

عزیزم خواهر م بعد زایمان دارو مصرف میکنه خیلی چاق و بی تحرک شده حالا شوهرش ورزشکار ولی چون آدم مونده اصلا تو این خطا نیست.  فکر میکنی هر کی زن خوشگل داره طرف این فیلما نمیره نه عزیزم این یه مرضه البته که بهتره شروع کنی به ورزش چون سنت کمه زود رو فرم میای

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

مجبوری پیش مادر شوهرت سوتین بخری خیلی واجب بود از آشنا خرید کنی شرت میخریدیسوتین جک دار بزن تو پرر

اصلااونجا فرصت خوبی بوده یه سلیز۷۵ برداره بگه همین خوبه کاملا بهم خورد حالایکم تنگه ولی خوب میشه الکی مثلا  اینطوری بزنه دهن مادرشوهرش حتی اگه اون سوتینو هیچ وقت استفاده نکنه

خب برو پروتز کن اگه شوهرت بزرگ دوست داره، منم سینه م کوچیکه ولی مشکلی باهاش ندارم به نظرم خیلی هم شیکه، ولی اگه شوهر تو بزرگ دوست داره برو پروتز کن... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خب برو پروتز کن اگه شوهرت بزرگ دوست داره، منم سینه م کوچیکه ولی مشکلی باهاش ندارم به نظرم خیلی هم شی ...

من میدونم شوهرم بزرگ دوست داره،کلا فیلمایی ک میبینه مربوط به سینس یا تو رابطه اصلاااااااااا توجهی نمیکنه به سینهام.خب مشخصه بزرگ دوست داره ولی وقتی میگم پول بده پروتز کنم میگه من همینطوری دوست دارم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️