حانوما من افسردگی دارم
بعد زایمان افسرده شدم الان دوسالی میگذره از زایمانم.
ولی خوب نشدم.
اندامم شدیدا بهم ریخته و کلا اندامم خوب نیس سینه هام تخته تخته شکم و پهلو بزرگ دارم.
خانومایی افسردگی داذن میدونن که بدن ادم انگار جون نداره برای ورزش و تحرک و این دست خودمون نبست
منو شوهرم وقتی نامزد بوذیم گاهی میدیدم تو کانالی +۱۸ فیلم و کلیپای زنای برهنه میبینه و اکثرا تو کلیپ ها عکس و فیلم سینه ها خوش فرم بود و من میدیدم عصبی میشدم و بارها و بارها دعوا کرذیم و میدونه چقدر زیاد حساسم.
بگذریم
الان که بعد زایمانم کلا داغون شدم با دیدن این فیلما ک شوهرم نگاه میکنه واقعا دلم میخواد خودمو بکشم.و اینم بگم اصلا پو.رن نگاه نمیکنه فقط فیلمای برهنه که زنای لوند عشوه گری میکنن.
و چون بارها دعوا کردیم و میدونم میدونه حساسم اصلا دلم نمیخواد دیکه باهاش حرف بزنم چون اینطوری اعتماد بنفس خودم بیشتر میاد پایین و غرورم میشکنه.
به نظر شما چیکار کنم توروخدا کمکم کنید روانم داغونه.خودم ۲۵ سالمه شوهرم ۳۰ با ی بچه دوساله.
نظر خودم اینکه یکم سر لج بردارم و بگم پول بده پروتز کنم یا مهریمو میخوام.وضع مالیش خوب نبست ولی میشه با قناعت پول عمل پروتز رو جور کنیم یا چک بده.
جدای کارای خودش مادرشم همش طعنه میزنه.واس خواستکاری که شوهرم گفت مامانم میگه دختره سینه نداره شوهرمم گفته من مگه با سینه هاش مبخوام ازدواج کنم ولی خب الان داره عذابم میده با رفتاراش.
یا تو ی جمعی مادرشوهذم گف سینه های فلانی چ بزرگه سهم تورو خورده.یا یبار لباس زیر میخریدم مادرشوهذمم بود مغازه آشنا رفته بودیم.فروشنده گف سایز چند میخوای گفتم ۶۵ مادذشوهرم کلی خندید اونجا و واقعا ناراحت شدم.
واقعا دلم میخواد خودمو بکشم از دستشون