2777
2789

امشب نامزدم و خونوادش اومده بودن راجب تعداد مهمونا و عروسی حرف بزنن 

برادر شوهرم به بابام گف تا 20 نفر از مهموناتو قدمشون رو چشمم خودمون پول شامشو میدیم ولی مابقی هرچقد دعوت کنی پای خودتون پول اندازی ام کردن خودتون بردارید واسه مهمونای خودتونو مام خرج مهمونای خودمونو میدیم هر کی سوا پول اندازی مهمونای خودشون برداره

من خیلی ناراحت شدم اونجاچیزی نگفتم گفتم حالا میگن دختره کوچیک بزرگ حالیش نیس نمیزاره حرف بزنیم

ولی بعدش پشت گوشی با نامزدم جر و بحث کردم 

گفتم اومده بودی عرضتو به بابای من نشون بدی؟  ما 50 تا مهمون اونم  فامیلای نزدیک بیشتر دعوت نمیکنیم دیگه پنجاه تا مهمون چیه ک نتونی شامشونو بدی میدادی پول اندازی ام هرچقد کردن مال خودت میشد برمیداشتی برا خودت فهم و شعور نداری نمیدونی وام ازدواجم برنداشتیم بابام دستش خالیه اومدی همچین حرفی میزنی؟

گف ما رسممون اینه منم گفتم سگ برینه تو عروسی و غذایی ک تو بخوای به مهمونای ما بدی خودمون میدیم فقد اومدی درک و شعورتو به من نشون بدی 

ولی داداشم گف هرچندتا میخواید مهمون دعوت کنید خودم خرجشونو میدم پول اندازیم شد همونجوری میدم به تو من نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجایی یه رسم و رسومی داره ، رسم ما خیلی با شما فرق داره

اره درستع رسم ولی بابام دستش خالی اونم اینو خوب میدونه دارم قسطی جهاز میخرم باز اومد این حرفو زد خیلی ناراحت شدم 

البته خیلیا رسمشون اینه خانواده عروس و داماد هر کدوم خرج مهمونای خودشون رو میدن

اره ولی بیشتر از این انتظار داشتم ازش 

چون میدونه بابام دستش خالی نباید همچین حرفی میزد مگه ما میخوایم چندتا مهمون دعوت کنیم ک بشینه به سود و ضرر فکر کنه بنداز گردن خودمون

اره دیگه همون کادو واسه عروس و داماد

آره کادوها عروس و جداست از داماد

اینطور نیست چون خانواده عروس خرج نکردند

کادوهاش و ازش بگیریم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ما واسمون عیب و زشت که از خانواده ی عروس بخوایمخرج مهمان های خودشون وبدند

مام اگه خودمون خرج مهمونامونو بدیم هرچقد کادو و پول اندازی بشه از طرف مهمونای خودمون همه رو خودم برمیدارم یه قرون نمیدم دست این 

آره حنابندون با پدر عروسه کادو ها هم برا خودشه 

عروسی با پدر دوماد یا خود دوماد 

اگه کسی نخواد حنابندون بگیره در حد ۲۰ـ۳۰ نفر دعوت می‌کنه از طرف خودش برا عروسی 

ولی هر چی کادو بدن برا داماد یا پدرشه که خرج عروسی دادن

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...