2777
2789
عنوان

وزن جنین تو سی هفتگی

144 بازدید | 11 پست

دیروز رفتم سونورافی وزن بچم یک کیلو چهار صدو خورده ای بود .. بعد دکتر گف بچت تپلی نیس ..خیلی نگران شدم.. شکمم کوچیکه..دوست ندارم بم ضعیف به دنیا بیاد .. کسی هست تجربه این مدلی داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم خوب بود چون تغذیه ام خوب بود نزدیک چهار کیلو بود اناناس برای بنیه بچه خوبه وتپلیش می‌کنه بعدشم سالم باشه بیرون بیاد تپل میشه بعد این بیشتر وزن میگیره نارگیلم خوبه من وزن بچه زیاد بود موقع زایمان نمردم وبس

دخترم فک کنم۳۰هفته۱۸۰۰یا۱۹۰۰بود۳۲هفته بناب دلایلی رفتم سونو۲۲۰۰بود.

ولی نترس ۳۸هفته سزارین شدم۲۷۰۰بود ولی ماشالله شیرم اونقدخوب بود ک ده روزه سد ۴کیلوهمش لپ و رون شدبچم.ریزا زود درشت میشن

من بچم خوب بود چون تغذیه ام خوب بود نزدیک چهار کیلو بود اناناس برای بنیه بچه خوبه وتپلیش می‌کنه بعدش ...

ب خدا خیلی استرس وزنشو دارم..میگم بچم استخون بندیش ریز نشه... شوهرنم از الان  سرم غر میزنه ک بچه لاغر باشه خدت میدونی و فلان

و اینم‌اضافه کنم که بچه ماه اخر وزن میگیره وزن بچم توی ۳ هفته ۱ کیلو  اومد بالا

واقعا؟؟خدا کنه مال منم اینطوری بشه.. چون شکمم کوچیکه خیلی از این موضوع میترسم

ب خدا خیلی استرس وزنشو دارم..میگم بچم استخون بندیش ریز نشه... شوهرنم از الان  سرم غر میزنه ک بچ ...

بگو به من چه من وظیفه ام مراقبت از خودم بعدشم بیاد بیرون خوب میشه بگو شکمم وکه نمیتونم بکشم وا بشه زیادم کم نیست بابا حالا حالا ها وقت داره وزن بگیره مگه من چهار کیلویی اوردم طلا دادن