2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون کمکککک

87 بازدید | 12 پست

خواهرم‌ کلاس هفتمه گوشی شخصی نداره 

الان دیدم تو اینستام بالا اومده ی پیج تازه وارد که به اسم و‌مشخصات اونه یعنی مطمئنم یواشکی پیج زده  با گوشی مامانم😑😑😑 

چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم که هم سمت اینستا نره هم لج نکنه بیشتر بره و بیشتر مخفی کاری کنه 

خیلی استرس دارم و میترسم 

سادست و راحت گول میخوره 🫠

.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط حساسیه

اینجا کسی نمیتونه درست راهنماییت کنه

باید به مشاور مراجعه کنی 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

خب یعنی چی؟!واکنشی نشون ندهیک پیج زده گوشی هم که نداره که همش توی گوشی باشهحساسش نکن

همش تو‌گوشی که هست گوشی مامانم‌کلا دستشه رمان و اینا میخونه 

اصلا محیط اینستا رو برای سن اون نمیپسندم🥲

.....

ولش کن 

داخل راهنمایی الان خیلی وضعیت بده اصلا چیزایی میبینی و میشنوی که اصلا باور نمیکنی کنارش بشین مثل خواهر بزرگتر براش تعریف کن خیلی چیزارو 

آروم آروم 

بگو خودش اعتراف کرد که کرد نکرد چند وقت بعد که باهاش صحبت کردی بگو خواهری این پیجه برای توعه؟

چقدر پروفایلش قشنگیه نمی‌دونم چقدر بیوش قشنگه

و اینجور چیزا

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

ولش کن داخل راهنمایی الان خیلی وضعیت بده اصلا چیزایی میبینی و میشنوی که اصلا باور نمیکنی کنارش بشین ...

خییلییییی 

باهم صحبت میکنیم وقتایی ک میرم‌خونه با گوشی من اینستا گردی و یوتوب گردی میکنیم

متوجه شدم دوستاش رمان های بد براش میفرستن بیشتر تشویق کردم بره سمت کتاب و خداروشکر الان بیشتر کتاب فیریکی میخونه و کمتر اونجوری

ولی نگرانم 🥲

پیشنهادت خوبه انجامش میدم 

.....

خییلییییی باهم صحبت میکنیم وقتایی ک میرم‌خونه با گوشی من اینستا گردی و یوتوب گردی میکنیممتوجه شدم دو ...

باید بزاری تجربه کنه و بفهمه بعد خودش دوری کنه 

من چیزی که برای خودم بوده رو میگم

با اینکه همه چیز و دیدم توی اون سن ولی برادرم همیشه مشوق و راهنمای من بود و باعث شد از خیلی چیزا فاصله بگیرم 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨