2777
2789

چند روزه دارم می‌جنگم که نریم خونه مادر شوهر برای زندگی ،البته قبلا گفته بود خونه جدا اجاره میکنم ،ولی الان میگه پول پیشو بدم ماشین بگیرم ، بعد از کار برم اسنپ 😞 منم گفتم یه کم کمتر خرج میکنیم تا ماشین بخریم ،الانم ماشین داره یه پراید مدل پایین ،میگه ماشین خوب بگیرم ،اسنپ کار کنم

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسنپ میخواست کار کنه با همون ماشین کار میکرد تا الان برای مسافرکشی آدم ماشین نو که نمیخره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اسنپ میخواست کار کنه با همون ماشین کار میکرد تا الان برای مسافرکشی آدم ماشین نو که نمیخره

چی بگم منم همینو گفتم کو گوش شنوا

چی بگم منم همینو گفتم کو گوش شنوا

دلش واسه مامان جونش تنگ میشه ماشین بهونه است 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دلش واسه مامان جونش تنگ میشه ماشین بهونه است

اره منم میگم برای هر چی آدم باید از قبل برنامه ریزی کنه نه الان

اره منم میگم برای هر چی آدم باید از قبل برنامه ریزی کنه نه الان

میخواسته وقتی بهت بگه که دیگه نتونی نه بیاری و وفرصت کن باشه واسه تصمیم تحت فشار قبول کنی

البته شو‌هرم ، میگه من دنبال آسایش بیشتر برای تو ام ، میخوام پول بیشتری در بیارم تا تو آرامش داشته باشی 

میخواسته وقتی بهت بگه که دیگه نتونی نه بیاری و وفرصت کن باشه واسه تصمیم تحت فشار قبول کنی

از یه طرفم حامی ندارم میترسم زیاد فشار بیارم ،