2777
2789
عنوان

سوال درمورد لیزر کمک

81 بازدید | 10 پست

من اخر ماه عروسی دعوتم الان میتونم برم لیزر؟

همه موهام میره؟ چون لباسم استینش کوتاهه نمیخوام شیو کنم

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

چون شیو کنم بد میشه میخوام از ریشه بره

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلسه چندم؟

اول

تازه میخوام برم

اولتازه میخوام برم

امکانش هست ی ذره دربیاد ولی میتونی شیو کنی بعدش سریع نوبت بگیری بری 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اره عزیزم برو تا موقع عروسی خیلی بهتر میشه ولی یه جایی برو که دستگاهش مطمئن باشه منکه الان از دست مو ...

چشم 

از الان تا اخر ماه ۱ جلسه برم یا دو جلسه

عزیزم شما یکی دو روز به عروسی نوبت بگیر همون روزی که باید بری لیزر یا شب قبلش میری شیو میکنی 

الانم میتونی یه جلسه بری جلسه بعدیتو یکی دو روز مونده به عروسی بری

برای لیزر هم باید ماهی یک جلسه بری

کلا یه جلسه لیزر خیلی موها رو کم نمیکنه اما بهترین اخر ماه یکی دو روز قبل عروسی تیغ بزنی و فرداش بری لیزر . تا فولیکول های مو از بین برن و زمان بیرون اومدن اونا از زیر پوست 5 تا 15 روز طول میکشه که میتونی راحت عروسی بری با پوست صاف 

البته لیزر یک جلسه نیست باید تا 8 جلسه ماهی یکبار بری بعدشم جلسات چند ماهه تا بتونی نتیجه خوب بگیری 

اطلاعات بیشتر در صفحه almask.ir

کلا یه جلسه لیزر خیلی موها رو کم نمیکنه اما بهترین اخر ماه یکی دو روز قبل عروسی تیغ بزنی و فرداش بری ...

عزیزم پوستم نمیسوزه؟

نکنه روز قبل برم لیزر پوستم بسوزه تو عروسی ابروم بره