2789

اگه کسی میدونه لطفا بگه کدوم ایالت و شرایط چطوره ‌و چند دلاره هر ترم فعل حال....چون میدونم هست چنین چیزی ولی میخوام ببینم چطوره بودجم میرسه یانه میتونم برم یانه

شوخیه تاپیک؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس قرار نیست سوالتو جواب بده،الان با عقده حاشیه میرن

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

فکر کنم هزینه هاش بالاست 

چون تو فامیل داشتیم که خانواده حمایت کرد تا تونست درس بخونه 

یکی دو تا دیگه هم هستن تو امریکا که پدر پولدار داشتن درس خوندن الان طرف نورولوژیست هست 

ولی درامد پزشکی اونجا خیلی زیاده به نسبت ایران 

الان دوماد خالم یه اقای سن بالاست زندگی خیلی خوبی داره اونجا

فکر کنم هزینه هاش بالاست چون تو فامیل داشتیم که خانواده حمایت کرد تا تونست درس بخونه یکی دو تا دیگه ...

اخه یکی من شنیدم که رفته اونجا بدون کنکور و با هزینه متوسط به بالا اونجا خونده یعنی هزینه اش هم خیلی زیاد نبوده البته با توجه به درامد اونجا....اما خب آمار دقیق ندادن بهم

میتونی با یه سری وکلای مهاجرت مشورت کنی

یا یه سری آژانس هایی هستن که کارشون مهاجرته

ویزای تحصیلی و کاری و … میگیرن

قطعاً اطلاعات بهتری بهت میدن مشاوره هم دارن

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

توی اینترنت بزن "پزشکی آمریکا نی نی سایت " یا مانند اون بعد تاپیک های مشابه میاره شاید به جوابت رسیدی 

ل ات اری فرصت بزرگیه ولی خب سرمایه هم میخواد اولش سختی میکشی ولی کارت که اوکی شد سالیانه بین 50 تا 200 هزار دلار حقوق میگیری یا شایدم بیشتر موفق باشی