2777
2789

سلام میشه رهنمایی کنید اگه دعا یا نمازی چله ای یا راه بلدن بگین ممنونم 

من و همسرم تعطیلات عید رفتیم شهرستان خونه خونواده هامون و از اون موقع که برگشتیم 

من همسرم خداشکر باهم خوبیم هیچ مشکلی باهم نداریم 

و با هم ساختیم و میسازم با همچی و همه مشکلات 

ولی از وقتی که از شهرستان برگشتیم  اومدیم خونه مون سر چیزی ها خیلی مسغره و چرت و بیخود باهم جرو بهث می‌کنیم مخصوصا من یجورای انگار دنبال بهونه ام همش دلم می‌خواد گریه کنم بی حوصلم 

البته یه یه هفته ای میشه یکم بهتر شدم 

ولی همچنان از روزی که از شهرستان برگشتیم کار شوهرم اصلا خوب پیش نمیره اصلا دست رو هر کاری میذاره جور نمیشه 

وزن اولیه 85😬وزن فعلی75🙂وزن هدف 70🤩🤩🤩

۴۴روز صوت بقره پخش کن توخونه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم زخم نخوردین؟اسفندصدقهتخم مرغ شکستنلطفا به عقاید هم احترام بزاریممن خودم معتقدم به این مسائل

منم یه وقتایی به دلم بد میاد اسفند  دود میکنم و صدقه میدم اما در کل زیاد خودم و درگیر این مسایل نمیکنم چون زیاد به چیزی فکر کنی بیشترم جذبش میکنی.

چهارگوشه خونتون رو‌ایت الکرسی نمک بزار

گلای خشک شده لباس کهنه رو پرت بزن

توخونتون زیاد از شمع اسفند استفاده کن

هرروز دستتو بزار روی سر خودتو‌همسرت سوره فلق ناس بخون

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

و این که بخدا نمیخوام قضاوت کنم 

منو جاریم تو یه حیاطیم و موقع رفتن به شهرستان شوهر گفت کلید خونه رو میدم به داداشم 

حقیقتش من راضی نبودم ولی چیزی نگفتم و قبول کردن 

دستاش درد نکنه 

ولی جاریم از اول خیلی بهم حسادت میکنه و همه میدونن اصلا با من خوب نیس نه این که من بگم ها حسادتش کل فامیل شوهرم دیدن و میگن و از وقتی من اومدم سبک زندگیش و پوشش و همه چیشو از من تقلید میکنه حالا اینا به کنار اینا به من چه زندگی خودشه ولی تهمت نمیزنم

ها ولی از ته دلم میدونم که از دستش برمیاد

وقتی برگشتیم ما گل طبیعی زیاد داریم خاک یکش کاملا دست کاری شده بود و به شوهرم گفتم خاک این چرا اینجوری شده و اینا 

و این که بخدا نمیخوام قضاوت کنم منو جاریم تو یه حیاطیم و موقع رفتن به شهرستان شوهر گفت کلید خونه رو ...

شوهرم گفت بد به دلت راه نده و بهش اهمیت نده چیزی نیس 

ولی یه مدت که گذشت هی ما بعث بخدا شوهر گریه من گریه بهث الکی ها هر روز هر روز بعد یه بیست روزی شوهر گفت تو اون روز گفتی من بیخال شدم که تو دلت شور نزنه  من خودم شناخت کامل دارم از دست دختره بر میاد تو خونمون یچیزی اومده 

چشم زخم نخوردین؟اسفندصدقهتخم مرغ شکستنلطفا به عقاید هم احترام بزاریممن خودم معتقدم به این مسائل

بخدا من از قبل هم اینا رو انجام میدادم و میدم ولی نمی‌دونم جدیدا چی شده 

شوهرم گفت بد به دلت راه نده و بهش اهمیت نده چیزی نیس ولی یه مدت که گذشت هی ما بعث بخدا شوهر گریه من ...

خب خاک گلدونارو بگرد 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه سی روزی میشه اومدیم و من هی آب دادم به گلم بنظر شما چیزی مونده یا حل شده رفته

مونده حل نمیشه که به این زودی