2777
2789

بیاید خوابهاتون رو بگید تا تعبیر کنم 

خوابهای چرت و پرت نه هاااا خواب های معنی دار 

۱.زمان خواب دیدنتون رو بگید 

۲.وضعیت تاهل یا مجرد بودنتون هم بگید 

خواب هرکس رو تعبیر کردم در عوض برای امضام ی سوره ی کوثر بخونه هدیه بده به حضرت زهرا از طرف من

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

من شب خواب دیدم پسرم بردم حمام دارم چرکش میکنم چرک هم از تنش می اومد

دقیقا چه ساعتی خواب دیدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خواب بودم ولی خب نصف شب بود

خوابت خیلی خوبه چرک رو از بدن پسرت شستی 

حالا یا ادبی،آموزشی ،....بهش یاد میدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی خواب عجیبی دیدم ک اولا قبل نماز صبح بود دوما استمرار داشت ینی هرچقدر از خواب میپریدم بازم ادامه همون خوابو میدیدم 

خواب دیدم ازدواج کردم با ی مرد حدودا ۲۹_۳۰ ساله و ی بچه ۱_۲ساله هم داشتیم این اقا اصلا بچمون رو دوست نداشت و این رو همه خانواده ینی مامانم یا حتی داییام هم میدونستن بعد ما تصمیم گرفتیم بریم ی جا طبیعت 

وقتی ک رفتیم بچم دستشویی کرد من اومدم ک توی ماشین پوشکشو عوض کنم داداشم اومد گفت پود داری منم با اینکه کم داشتم گفتم اره مرسی ولی داداشم قبول نکرد گفت میرم میخرم منم یهو زدم زیر گریه ک کاش این محبت ت رو باباش بهش داشت این بچه خودشه مگه فقط من خواستم و از این جور حرفا بعدش داداشم گفت گریه نکن حالا من میرم میگیرم میام 

وقتی برگشت شوهر من با داداشم دعوا کرد ک چرا رفتی گرفتی ب ت ربطی نداشت و از این جور حرفا 

ولی هیچکس ب شوهر من نمیگفت این چ رفتاریه یا چرا بچتو دوست نداری 

و جالب اینکه بچه من با اون سنش قشنگ حرف میزد

عزیزم خواب ساعت 6صبح به بعد تعبیرش چطوریه؟

خواب بعد نماز صبح معمولا تعبیر نداره و از طرف شیاطینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوابت خیلی خوبه چرک رو از بدن پسرت شستی حالا یا ادبی،آموزشی ،....بهش یاد میدی

مرسی 

یه خواب دیگه اونم نصف شب بوده اگه کسی که فوت کرده دست بکشه توسرت تعبیرش چیه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خواب دیدم بچم بدنیا اومده و داشتم بهش شیر میدادم وکلی ذوق داشتم

این خواب شما زاییده ی افکار واحوال شماست که اکنون باردارید 

و شاید رویای صادقه ای هست از گوشه ای از زندگی شما و بچتون در آینده

1
5
10
15
20
25
30
35
40