2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من میخواستم شوهرمو بپیچونم ولی فردا شاید زن داداشم با بچه هاش بیان اینجا داداشم ماموریته دلم ...

چه بد

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خیلی برام جالبه. ایرانی ها از با کلاس بودن. فقط کریسمس و ولنتاینشو بلدن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
ولنتاین ک کادو نمدن خووو ی شکلاتی ی هدیه کوچیکی حتما باید گرون باشه یعنی؟؟؟؟

نه اصلا شوهره منم یه جعبه شکلات شیک بایه قلب بزرررررگ و شمع خوشگل یه شاخه گل خرید کلا۴۵تومن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خو این خوبه اصلشم همینه دیگ من‌ک ماک گرفتم عکس دونفرمونو زدم با ی 

کم شوکولات ک خودم بخورم 😋😍

اگر تمام عمر؛ جوراب ابریشمی بپوشم فکر نکنم اثر جای زخمی که روی قلبم است محو شود …
من خونه رو میخوام تزیین کنم البته وسایلاشو از دوسال پیش دارم.چون دستمون دم عیدی تنگه خودم کیک میپزم. ...

خیلی ایده قشنگیه خوشم اومد