2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماامشب باهم صحبت کردیم قرار شد فقط تولدامون با سالگرد ازدواجمون رو همچنین روز زن و مرد رو جشن بگیریم اخه هر ماه یه مناسبته نمیشه  چیزی گرف خخخ ناگفته نماند ما تا الان حتی ماهگردامونم جشن میگرفتیم ولی خب تصممی گرفتیم فقط سالگرد ازدواجمون 

ازهم دورین

اره😔

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
میگه ولنتاین مال ما نیس 😅سپندارندگان جشن عشاق ایرانی هست.کادو اون روز

تاریخش کیه؟

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

مجرد كه بودم مامانم برام كادو ولنتاين ميگرفت فكر ميكرد عقده اى ميشم😬

🤣🤣🤣🤣🤣

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید