2777
2789

من ۱۹ ام

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنم چه به دردت میخوره؟

میخواستم ببینم سن بچه مچه های سایت تا کجا اومده پایین 

ک ازاین ب بعد بیشتر مراقب باشم هر نظری رو توتاپیکم قبول نکنم ممکنه ی بچه نوشته باشه

😃

عاشق نودلم🍜

منم متولد 86.فک نکنم خوشت بیادبا کوچیکتر از خودت دوست بشی:)

نه گلم کلا تنهایی رو بیشتر دوست دارم و هیچ دوستی هم ندارم

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

میخواستم ببینم سن بچه مچه های سایت تا کجا اومده پایین ک ازاین ب بعد بیشتر مراقب باشم هر نظری رو توتا ...

اینو تو زندگیت یادبگیر هرچقدرم ادما درحقت بدی کرده باشن و زندگی سختی داشته باشی حق نداری سرکسی مثل من که هیچ بدی درحقت نکرده خالی کنی.کلا چهارسال بزرگتری که چندروز دیگه تولدمه میشه سه سال.سه سال که سهله شما 30 سالم بزرگ تر بودی بازهمین قدر شعورت بایین بود.اره خیلی مراقب باش توتابیکای خاله زنکیت بچه شرکت نکنه.کاش حداقل به امضایی که نوشتی بایبند بودی...