2777
2789
عنوان

اومدم خیر سرم رژیم بگیرم از صبح

1516 بازدید | 106 پست

تا ساعت ۱۰ اوکی بودم 

یهو دیدم همسرم خرید کرده اومده 

کباب کوبیده و شیرینی خامه ای و آب هویج بستنی و..... 

گفت بچه شیر میدی 

من شدم ی گوله توپ چرا نمیتونم رژیم بگیرم 😭😭😭

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شیردهی نگیر،اگه اوایل شیردهی هستی کم میکنی، من اینقدر تو شیردهی لاغر شدم با اینکه رژیم نبودم یک ساله ک دیگه شیر نمیدم چاق شدم😁😁😁😁

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

تا بچه شیر میدی عجله نکن برای رژیم 

ولی قند هارو حذف کن بیشتر میوه مصرف کن 

شیرینی خامه ای هم  اگه خیلی هوس کردی فقط ۱یدونه بخور 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

تو شیردهی نگیر،اگه اوایل شیردهی هستی کم میکنی، من اینقدر تو شیردهی لاغر شدم با اینکه رژیم نبودم یک س ...

من چاق میشم برعکس

رژیم رو ولش بخور نوش جونت 

شیر میدی باید انرژی داشته باشی یا نه 

ورزش کن که کالری بسوزونی به جای رژیم 

نی نی چند وقتشه عزیزم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

تا بچه شیر میدی عجله نکن برای رژیم ولی قند هارو حذف کن بیشتر میوه مصرف کن شیرینی خامه ای هم اگه خیل ...

نمیتونم الان دل دل میکنم برم سرش

آخه خیلی چاق شدم چکار کنم

به شوهرت بگو نخره شیر دهی راحت‌تر وزن کم میکنی و اینکه هرچی زودتر چربی جوان تر باشه زود آب میشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات