2777
2789

من یه گربه دارم پارسال وقتی پیداش کردم تو باغ ک هنوز دو ماهش نشده بود اما انگار حیوون حمله کرده بود بهش چون دستش زخمی بود

خوبش کردم و دیگ وابسته شد ما هم دلمون نیومد بزاریم بره 

چون وقت نداشتم غذا درست کنم غذای خشک میگرفتم

اما الان گربه ام جز غذای خشک لب ب غذای دیگ نمیزنه ما هم شهرمون فقط ی پت شاپ داره وقتی مسافرته یا جاییه یا مغازه نیست و غذا تموم شده باشه گربم تا دو سه روز هم لب ب غذا نمیزنه تا غذای خشک بگیرم

من چیکار کنم این غذاهای دیگ هم بخوره 

علاوه بر در خطر بودن سلامتی خواش من دارم ورشکست میشم ماهی کلی هزینه ی خاک و غذای خشک و تقویتی میشه

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

چه غذاهایی مگه میدی که نمیخوره؟ مرغ رو که همشون عاشقشن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ ۳ ساله دارم،غذای خشک نده بخدا زیادیش ظلمه،مرغ آبپز بده میخوره مگه میشه نخوره

من بهش مرغ و گوشت میدم،غذای خشک فقط در مواقع ضروری بده،من دراون مواقع هم نمیدم،فقطو فقط غذای ذاتی گربه ها یعنی گوشت

۱۳ دلیل برای اینکه........

چه مارکی غذای خشک میخوره؟؟؟؟تعجب میکنم دو سه روز نمیخوره غذا اگه گرسنه باشه باید بخوره مطمینی دو سه ...

اره بخدا مثلا از دیروز ساعت۸ شب غذا خشکش تموم شده

پتشاپی هم رفته تهران

بعد گربه من الان بیشتر از ۲۴ساعته ک لب ب هیچ غذایی نزده

من گردن مرغ با سیب زمینی میزارم میپزه بعد مولینکس میکنم استخوانش رو در میارم گربه ها عاشقشن

خوش ب حالتون گربه من پیرم کرده

تازه شبا هم نمیخوابه

بخوابه هم مثلا ۳ساعت فقط

من چیکار کنم خیلی بد عادت شده