2777
2789
عنوان

خدا خستم دیگه

73 بازدید | 11 پست

چرا باید بخاطر بی پولی درد بکشم انقدر؟تمام دندونام پوسیده و چندماهه درد میکنه نمیتونم بخاطر بی پولی دکتر برم.چقد قرص بخورم چقد اسپری بزنم چیکار کنم آخه. نه دلم میاد بکشم نه میتونم درستش کنم یکی دوتا نیست آخه که .۲۵سالمه از الان از دردش نمیتونم درست غذا بخورم.هیچ امیدی ندارم که شاید پولی بیاد و برم درست کنما ولی باز ته دلم میگم صبر کن نکش شاید فرجی شد.ولی امشب دیگه بریدم بخدا خسته شدم نمیزاره بخوابم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا باعث بی پولیاموو لعنت کنه

دقیقا.شب و روز کار میکنیم ولی فقط میتونیم روزمره رو بگذرونیم ‌.برا دوا درمون چیزی نمیمونه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

واااااااای تو منی یا من توام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چقدر ما بدبختیم ک نه پوله نه محبته نه دلشون میسوزونه جلوشونم ک درد میکشیم 

بخدا من چشمام معدم همش درد داره

خدا کی منو میبره از رو زمین چرا باید زجر بکشم با این سن کمم مخصوصا از نظر روحی

واااااااای تو منی یا من توام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چقدر ما بدبختیم ک نه پوله نه محبته نه دلشون میسوزون ...

اصلا میگم خدا به یکی انقد دادی که هرروز یه عمل زیبایی میکنه بعد به ما انقدری ندادی که حداقل درد نکشیم .خیلی ازش گله دارم این رسمش نیست

واقعا اینطورم میگم میگن نا شکری هعی نمیدونن ما چ دردی میکشیم

بخدا برا داشته ها شکر میکنم هر چی داده صدبار شکر کردم با این وضعمم هرروز شکر میکنم ولی خستم از درد ‌از اینکه هیچ امیدی نیست که شاید ماه بعد دوماه بعد درست کنم.ولی از ترسم دیگه به دندونام نمیتونم نگاه کنم پوسیدگی هی جلو تر رفته بقیه دندونامم درگیر کرده و من فقط دارم نگاه میکنم‌.دیگه بریدم واقعا کاش یا پول برسونه برا درست کردنش یا بکشتم 

طلایی چیزی سکه نداری بفروشی درست کنی؟؟؟ یا کسی از قرض کنی

یکی دوتا نیست که خواهر من.حداقل۵۰ملیون میخواد درست کردنش.قرضم باید برگردونم ،نمیشه