2777
2789
عنوان

همه فک‌ میکنن من نازا هستم😐

502 بازدید | 42 پست

۳ ساله ازدواج کردم

بچه نمیخوام

شوهرمم نمیخواد

جفتمون بنا به دلایلی(گفتنش اینجا فقط بحث ایجاد میکنه) قرار گذاشتیم بچه نیاریم

الان یکی دو ماهه اذیت اطرافیان شروع شده

همسایه ها هر وقت میبینن منو میگن بچه دار نمیشیا شوهرت میره سرت زن میگیره.

اون روز باباش با اینکه میدونه شوهرم بچه نمیخواد به من میگه نمیتونی بچه دار شی نه؟

اعصابمو بهم ریختن

چرا فک میکنن همه زنا باید بچه بیارن... اصلا چرا دخالت میکنن...

خب یا بچه نمیخوام یا نازاام در هر صورت گفتنشون بیشعوریه.

یکی از همسایه هامون حاملست یه گروه برای ساختمانمون داریم هرکی میاد به اون تبریک میگه پشتش میگه انشالله روزی خانم فلانی باید پشتشو پر کنه بچه بیاره شوهرش تکون نخوره.

آخه ذات آدما چه ربطی به بچه داره...

بنفشه🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه آدمای سمی ای دور و برتن

واقعا مشکل از تو نیست

بعدم فک کنن

من ۷ ساله ازدواج کردم بچه نیاوردم و نخواهم اورد

جات باشم هر کی بپرسه مشکل داری؟ خیلی جدی میگم بله

یعنی نازایی ؟ بله

دوا درمون کردی؟ آره اصن نمیشه

البته واسه وقتاییه که قاطی کردی، منطقیش اینه زیاد اطلاعات ندی😂😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
3سال؟!!! من تا 10 سال بعد ازدواجم نمیخوام بچه دار شم! چقدر کردم باید تو همه چیز دخالت کنن!

خیلی بی فرهنگ و بیشعورن

بخدا همه موجودات زنده خدا بچه میارن دیگه نیازی نیس فک کنن فقط خودشون میتونن

بنفشه🍃

خوبه چهار سال گذشته تازه شروع کردن من سه ماه بعد از عروسیم خاله ی خودم دکتر معرفی کرد برای درمان ناز ...

اوه😐😐😐

نه من میگفتن ولی خیلی کم

یکی دو ماهه دیگه شده تقریبا هر روز

دیوونم کردن

بنفشه🍃

مردم همیشه دنبال حرف برای زدن هستن. موضوع بچه هم نبود یه مساله دیگه رو الم می کردن تا حرف بزنن. مهم نیست. هر چند که خودم خوب درکت می کنم و می دونم چقدر سخته‌. 

چون منم ۱۲ ساله ازدواج کردم و بچه ندارم و کلی حرف زده میشه... فقط فرق من و تو اینه که اونا در مورد شما دروغ میگن اما در مورد من راست... ما بچه دار نشدیم و در درمانیم