2777
2789

نه.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر 

تا کار مثبتی انجام نده نمیخرم

بهش قول میدم 

ولی میگم اگه فلان کارو کردی میریم میخریم یا اگه وسایلتو جمع کردی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

پسرم‌میگه کارنامه ام خ خ شدم هلی کوپتر بخر

بگو این ک وظیفه ات بوده باید. درس میخوندی چون برای آینده خودت خوندی ن من 

و ازش کار جمعی بخواه 

مثلا بگو برو ظرف هارو کمکم بشور یا جاروبرقی بکش 

و ب اندازه ای ک کمکت کرده براش مایه بذار 

اینجوری یاد میگیره ک مسئولیت پذیر بشه و برای  رسیدن به خواسته هاش باید تلاش کنه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بگو این ک وظیفه ات بوده باید. درس میخوندی چون برای آینده خودت خوندی ن من و ازش کار جمعی بخواه مثلا ب ...

وا مگه بچه کلفت نوکره از همون بچگی گرفته بشع به کار ! 

همون وسایل های خودشو جمع کنه به وظایف خودش درست عمل کنه کافیه .. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

وا مگه بچه کلفت نوکره از همون بچگی گرفته بشع به کار ! همون وسایل های خودشو جمع کنه به وظایف خودش درس ...

بچه ۸ ساله میتونه یه گرد گیری کنه مثلا

یا دوتا بشقاب و قاشق بشوره 

من ک نگفتم دیگ بالا و پایین کنه 

تمیز کردن اتاقش - درس خوندنش - مرتب بودنش  اینا میشن وظایف فردی 

ولی وظایف گروهی بایدبرای کل خانواده مفید و سودمند باشه 

نه، هر اسباب بازی نمی‌خرم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

پسرم‌میگه کارنامه ام خ خ شدم هلی کوپتر بخر

خب بخر 

۸۰۰ که الان پولی نیست اونم واسه قبولی کارنامه وتشویقی که تو این سن کلی ذوق داره 

شما پرسیدی هرچی بخاد می‌خری من گفتم نه منظورم این بود تو خیابون راه میره میگه اینو میخام اونو میخام اونموقع نمی‌خرم چون همین خرجای ریز نابودمون میکنه همم ضعیف بار میاد تلاش نمیکنه واسه خواسته هاش

مثلا یکسال بود دوچرخه میخاست نمیخریدم ولی دیدم هرجا دوچرخه میبینه می‌ره سوار میشه خریدم 

۴ سالشه

بچه ۸ ساله میتونه یه گرد گیری کنه مثلایا دوتا بشقاب و قاشق بشوره من ک نگفتم دیگ بالا و پایین کنه تمی ...

حالا از بچگی سودمند نباشه نمیشع ؟ عجبا ! باشع 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

حالا از بچگی سودمند نباشه نمیشع ؟ عجبا ! باشع

میتونه هم نباشه و در بزرگسالی مسئولیت پذیر نشه