2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه مهمونا بیان خونه ی شما

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 40 پست
شاید مادرتون خوبه ک زنداداشتونم خوبی میکنهولی ایشون خیلی پررو تشریف دارن تاحالا هیچچچ خوبی نکرده ک ا ...

مادرم واقعا میگم فرشته است ببین عروس مون طبقه بالا خونه مامانم زندگی میکنه هفده ساله بدون دعوت اصلا نمیره بالا حتی زندادشم میگه بیا بالا یه نفری قبول نمیکنه میگه خونه خودم راحتم اهل حرف و حدیث هم نیست 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداش منم هر وقت مهمون زیاد داریم خودش تعارف میکنه برا خواب یا استراحت خیلی خوش اخلاقه

بخدا خوبی همیشه دو طرفه میشه متاسفانع خانواده شوهر من همیشه پروویی بلدن باورت میشه بگم از روز عقدم تا حالا یبار یه کادو نداده ب من برای همه مناسبت ها...

ن زیر لفظی عقد ن کادو عروسی ن تولد هیچیییی

همیشه رسیدگی هاش ب دختراشه پسراشو عروساشو فقط برای پرویی های خودش میخاد

ازینع ک زورم میگیره

زنداداش منم هر وقت مهمون زیاد داریم خودش تعارف میکنه برا خواب یا استراحت خیلی خوش اخلاقه

خیلی خوبه اینطوری هستن 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

مادرم واقعا میگم فرشته است ببین عروس مون طبقه بالا خونه مامانم زندگی میکنه هفده ساله بدون دعوت اصلا ...

خداحفظشون کنه عزیزم🤍

مادرشوهر منم بدون دعوت نمیاد اما اینم بگم ماهی دوبار بیشتر دعوت نمیکنه مارو

کلن از اول عقد تا حالا یه کادو نداد ب من حتی ب پسرشم نداده 

بین ما و دختراش فرق زیاد میزاره 

ن خونه با هزینه همسر خودم ساختع شده

یادت نره زمین اونها بوده که همسرت ساخته

یا اصلا فکر کن که یه همسایه‌اید،روت میشه بگی مهمونا نیان یا بهونه بیاری،پسر بزرگ کرده برای همچین روزی غریبه که نیست خانم

یادت نره زمین اونها بوده که همسرت ساختهیا اصلا فکر کن که یه همسایه‌اید،روت میشه بگی مهمونا نیان یا ب ...

چی بگم شما ک هیچی نمیدونید زمین رو هم همسرم خریده بوده...دیگ میخاستن برا پولی ک همسرم برا زمین داده نزارن خونه بسازه

مشکل من مهمون نیست مشکل من اینه ک چرا یسری وقتا پرو بازی در میارع

چی بگم شما ک هیچی نمیدونید زمین رو هم همسرم خریده بوده...دیگ میخاستن برا پولی ک همسرم برا زمین داده ...

فقط خواستم یه جوری بهت دلداری بدم که مهمونا بیاد خونت غصه نخوری

وگرنه انواع و اقسام سو استفاده‌ها از همسرم شده و خودم فقط دارم غصه می‌خورم

اون کاریو بکن که بعداً غصه‌شو نخوری