2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت باشم❓

382 بازدید | 31 پست

منو شوهرم سر سفره داشتیم باهم شوخی‌ میکردیم بعد گفت تو حسودی من گفتم به چیت حسودی کنم گفت به خوشکلیم گفتم کجات خوشکله گفت ....م گفت نه خوشکل نیست وای همینو که گفتم دیدم رنگ عوض کرد گفت تو حتما مال کسای دیگه رو دیدی که اینجوری میگی گفتم من که مقایسه نکردم بعدشم منو تو داریم شوخی‌ میکنیم چرا بحثو یه جا دیگه میبری گفت وقتی میگن چیزی خوشکله یعنی نسبت به بقیه خوشکله منم خیلی ناراحت شدم حالا خوبه من هیچوقت با هیچ پسری نبودم هرچی گفت بریم بیرون گفتم نمیام نرفتم باهاش

خدا صبرت بده

مغز شوهرتو باز کردن جاش دمپایی گذاشتن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفا🤣🤣🤣🤣

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

هیچ وقت با اونجای یک مرد شوخی نکن 

خیلی روش حساسن😂

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
هیچ وقت با اونجای یک مرد شوخی نکن خیلی روش حساسن😂

ببخشید ولی گوه خوردن

کشوری که میانگین سایز مرداش ۱۰ سانته که دیگه مرداش نباید از این گوها بخورن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

احتمالا حس خودش بهش خوب نبوده که این طوری واکنش نشون داده..دیگه تو‌ هم به شوخی گفتی جدی گرفته..در کل باید از مردا حتی الکی شده تعریف کنی 

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

همسرتون خود شیفته است،هر وقت از خودش تعریف کرد ،

فقط تایید کن،وگرنه بحثو می‌بره تو باقالیا

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱