2777
2789

من تو انتخاب پزشک موندم 

بنظرتون دکتری ک  بینی گوشتی خیلی خوب عمل کنه 

یعقوب لو 

صالح راد

مفرد 

نور محمدی 

بین اینا کدوم خوبه ، لطفا اگ اطلاع دارید نظر بدید یا دکتر بینز گوشتی ک میشناسید بگید

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

قطعا مفرد 

ولی من معماری رو هم خیییییلی زیاد قبول دارم . ۵۰ تومنه. فکرکنم 

مفرد ۷۰ دستمزد خودشه 

۲۰ هم هزینه کلینیک هست

کلا ۹۰ 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا مفرد ولی من معماری رو هم خیییییلی زیاد قبول دارم . ۵۰ تومنه. فکرکنم مفرد ۷۰ دستمزد خودشه ۲۰ هم ...

خدابیش این پورت رو از کجا میارن ملت که می ن عمل ؟؟🤣🤣🥴🥴🥴

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خدابیش این پورت رو از کجا میارن ملت که می ن عمل ؟؟🤣🤣🥴🥴🥴

چی بگم والله

اینقدرم مشتری دارن🤣

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

قطعا مفرد ولی من معماری رو هم خیییییلی زیاد قبول دارم . ۵۰ تومنه. فکرکنم مفرد ۷۰ دستمزد خودشه ۲۰ هم ...

چقدر خوب شما عمل کردی راضی بودی

من پنج سال پیش عمل کردم راضی هم هستم با اینکه زیر ۱۸ بودم ولی خب خیلی گرفت

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

معماری کیه اسم کوچیکشو میگی لطفا

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چقدر خوب شما عمل کردی راضی بودیمن پنج سال پیش عمل کردم راضی هم هستم با اینکه زیر ۱۸ بودم ولی خب خیلی ...

بله من عمل کردم 

ولی منو عظیمی عمل کرد 

۱۷ سالگی عمل کردم ۸ تومن

برا من خییییلی عالی شده

گوشتی بود قبلا 

بله من عمل کردم ولی منو عظیمی عمل کرد ۱۷ سالگی عمل کردم ۸ تومنبرا من خییییلی عالی شدهگوشتی بود قبلا

چقدر خوب به سلامتی گلم 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍