2777
2789
عنوان

استرس و فشار

72 بازدید | 7 پست

تا یچیز پرتنش پیش میاد حالا میخواد درس باشه یا هرچیزی به سرعت قلبم درد میگیره و پشت سرش دست چپم دیگه نمی‌دونم چکار کنم 

سنی هم ندارم ۱۷ سالمه

و از اون طرف فشار درس و امتحان و نهایی 

عدم تمرکز با هر صدایی و کندخوانی و...

بسپر به خدا همه چیو تلاشتو بکن تاجایی که میتونی بگو خدایا من تلاشمو کردم میدونم جواب تلاش هامو میدی و بیخیال شو فکر و خیال نکن دیگه 

هرموقع فکرش اومد یا بنویس داخل یه کاغذ یا بهش بگو برو بعد یه مدت دیگه افکارت کمتر میشه

یه راه دیگه هم اینکه توی یه کاغذ نگرانی هاتو استرس هاتو بنویس جلوشم منطقی راهکارشو بنویس 

و اینکه با خودت مهربون باش و اگه اشتباهی کردی خودتو سرزنش نکن و به جاش خودتو تشویق کن که دفعه دیگه بهتر عمل کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از کلاس هفتمم اینطوریم کلی قرص کلی تراپی فایده نداره  

الان که ۱۹ سالمه بازم اینطوریم کنکور هم که دادم ۲ برابر شد 

اتفاقا تاپیک آخرم همین رو گفتم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بسپر به خدا همه چیو تلاشتو بکن تاجایی که میتونی بگو خدایا من تلاشمو کردم میدونم جواب تلاش هامو میدی ...

ممنونم به خاطر راهنماییت سعی میکنم اینکارو بکنم❤️🌷