2777
2789

سلام کسی بیمه تکمیلی آسیا داره ؟؟ 

من همسرم سرپرست میشه من زیر مجموعه 

میتونم از سهمیه اونم استفاده کنم 

برای بارداری میخوام انجام بده تو رو خدا اگه اطلاع دارید بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یه سوال دارم چجوری می خوای از سقف بیمه اون استفاده کنی اونم برای بارداری ؟؟؟

بعضی از بیمه ها مثل واسه آزمایشگاه اگه واسه هر نفر ۲ میلیون باشه از سهمیه همه اعضای خانواده استفاده میشه 

بعضی از بیمه ها مثل واسه آزمایشگاه اگه واسه هر نفر ۲ میلیون باشه از سهمیه همه اعضای خانواده استفاده ...

والله من اینو تو بیمه های دیگه هم ندیدم 

ولی مطمئنم آسیا نمیشه چون خودمون الآن یک ساله بیمه آسیا داریم و همه کارهای بیمه رو هم خودم انجام میدم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
والله من اینو تو بیمه های دیگه هم ندیدم ولی مطمئنم آسیا نمیشه چون خودمون الآن یک ساله بیمه آسیا داری ...

عزیرم ما سرمد داشتیم شناور بود فامیلمون ی بیمه دیگه بود حضور ذهن ندارم ولی از سهمیه همسر و بچه هاش واسه دندون پزشکی استفاده کرد 

عزیرم ما سرمد داشتیم شناور بود فامیلمون ی بیمه دیگه بود حضور ذهن ندارم ولی از سهمیه همسر و بچه هاش و ...

من تجارت نو ، معلم ، ایران ، دی بودم و الآن آسیا تا حالا تجربشو نداشتم

راضی هستید از بیمه ش ؟؟؟

آره ، خیلی 

خدا کنه شرکت می خواد تمدید کنه بازم همینو تمدید کنه 

خیلی خوبه 

مثلاً من سلفری دادم ۷ میلیون و ۲۰۰ میشد فقط ۱۰درصد فرانشیز رو دادم 

اکثر جاها قرارداد دارن و آنلاین حساب می کنن جایی هم که قرارداد نداره خودت آنلاین بارگزاری می کنی و سریع هم وصول میشه