اتدلد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 260 عنوان تجربی یا انسانی 129 بازدید | 31 پست دوستان میشه راهنمایی کنید کدوم بهتره؟ 1404/03/04 | 22:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8476 بهتر ک نمیشع گف دوتاشون سختیای خودشونو دارنببین علاقه ات کدومه اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
اگوریپگوری عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 4030 تفاوت بینش خیلی مشهودهعلاقه خودت کدوم سمتهشاید از نظر کسی تجربی کسی دیگه هم انسانی بهتر باشه
اتدلد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 260 بهتر ک نمیشع گف دوتاشون سختیای خودشونو دارنببین علاقه ات کدومه علاقم به تجربه ولی اصلاااااا ریاضیمو خوب نیست ولی انسانی تاریخ و فارسی هم خیلی دوست دارم
ytttyyyy عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 23 هر۲ سخته همه شرایت و شغل هاشو علاقتو بزار کنار هم با دقت و صبر تصمیم بگیر
دانشگاه_سوربن_پاریس عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 873 سلام. کامپیوتر نشد تجربی سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.
خرس_گنده_هستم1 عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 3052 انسانی واقعا رشته تاپی نداره به نظرم همه رشته هاش رو میشه آزاد هم رفتولی خب در نظر بگیر تجربی خیلی رقابت درش هستعلاقه مهم ترین چیزه خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️🩹
اتدلد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 260 تفاوت بینش خیلی مشهودهعلاقه خودت کدوم سمتهشاید از نظر کسی تجربی کسی دیگه هم انسانی بهتر باشه علاقم به تجربه ولی اصلاااااا ریاضیمو خوب نیست ولی انسانی تاریخ و فارسی هم خیلی دوست دارم واقعا گیر کردم بین این دوتا
بهارمحمدی85 عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 489 هردو بشدت سختتتت کلا رشته های نظری خیلی سختهانسانی ام ب اسمش نگاه نکن من سه سال عذابببب کشیدم اونم تو مدرسه خاصاگ هنوز انتخاب رشته نکردی از نظری کلا بکش بیرون ک اینده نداره بچسب ب فنی
اتدلد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 260 هردو بشدت سختتتت کلا رشته های نظری خیلی سختهانسانی ام ب اسمش نگاه نکن من سه سال عذابببب کشیدم اونم ت ... من اصلا باور ندارم وقتی میگن انسانی راحته چون الان فامیلمون میبینم خیلیییییی درساش سخته
اگوریپگوری عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 4030 انسانی واقعا رشته تاپی نداره به نظرم همه رشته هاش رو میشه آزاد هم رفتولی خب در نظر بگیر تجربی خیلی ر ... روان شناسی و حقوق برا انسانی تاپه به زندگی انسان میپردازه بنظرم کل ایران باید اینارو بلد باشن تجربی استرس زاس و رقابت زیادواقعا اگه توانایی دارید بخونید
بهارمحمدی85 عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 489 من اصلا باور ندارم وقتی میگن انسانی راحته چون الان فامیلمون میبینم خیلیییییی درساش سخته انسانی بشدت سخت و مزخرفه تازه تا خودت واردش نشی نمیتونی درک کنی ک چقد سخته