2777
2789

مادرشوهر زبونش ۶ متره رو‌سرم ۷۰ سالشه تیکه میندازه دخالت میکنه فحش میدع ب خانوادم بخام جوابشم بدم ولکن نیس تا شب بحث میکنه تا برنده بشه از اون طرف پسر احمقش طرف مادرش بگم این حرفو زداون کارو کرد لنگار ن انگار .بعد هر هفته میزنگه پا شو بیا خونم انگاری حوصلش سر میره برا دخالت کردن و ازاره من .الان شوهر میگه بریم خونه مامانم چن رو دگ گفتم‌ نمیام دوباره داد و بیداد راه انداخت ..شما بودین ۰

چیکا میکردین.

خدایا کمکم‌ کن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این خاله زنک بازیا تو خانواده های ایرانی تموم نمیشه تا کی  این مسخره بازیا این بی فرهنگیا قراره بمونه 

مادرشه دیگه نمیشه نری

برو ولی درجه حساسیت خودتو بیار پایین

کمتر برو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین بدترین آدم دنیا هم باشه نباید اینقدر مستقیم بدشو بگی یاید با سیاست مهربونی حتی شده ظاهری ناراحتیتو به شوهرت بگی مطمئن باش تاثیرش خیلی بیشتره

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
نمیرفتم میگفتم تو هم حق نداری بری

میگه ب تو‌چی .تو‌نمیتونی منو‌ ا ننم جدا کنی.عزیزم کلا طرف اون هستش میگم دیدی نشست بودم ننت چی گفت میگه‌نه نشنیدم نه بی منظور بوده

خدایا کمکم‌ کن❤

من ۱۲ساله  ازداواج کردم خیلی پدرشوهرم بد دهن و بداخلاق خواهرشوهرمم که.....

۱سال اول طرفشون بود الان ۱۱سال فوش بدن ماراحتم کنن همسرم دفاع میکنه تا چند ماه میشینن سرجاشون .

راهت اینه نباید با اخم و‌عصبانیت بگی اینو گفت و اینطور شد  گریه کنی و با ناذاحتی اینا بگی چقدر دلخوری طرفتو میگیره وقتی گارد میگیره لج میفته

جایی که بهت احترام نمیذارن نرو‌به شوهرتم بگو هروقت پشتم بودی بگو بریم خونه مادرت.

شوهرم هیچ وقت پشت من نبوده ب شدت مامانی هست تک فرزندددد .مثلا نشست بودیم خونش مادرش ب من تیکه انداخت بش گفتم دیدی مادرت فلان گفت میگه ن نشیدم یا عمدا رفتارایی میکنه جلو پسرش میگفتم ببین رفتاراشون میگه نه اونا بی منظورن تو مورد داریی 

خدایا کمکم‌ کن❤
چرا این خاله زنک بازیا تو خانواده های ایرانی تموم نمیشه تا کی این مسخره بازیا این بی فرهنگیا قراره ...

فکر میکنن ک باید دخالت کنن تو همه چیمون عی خدا خستم ازشون 

خدایا کمکم‌ کن❤