2777
2789
عنوان

دوست بی معرفت

61 بازدید | 11 پست

دوستی که یه روز گرم رفتار میکنه یه روز سرد و بی محلی میکنه 

به نظرتون علتش چیه؟

تا حالا همچین دوستی داشتین؟

وقتیم که از دستش ناراحت میشم و سعی میکنم ازش فاصله بگیرم اون راحت میره با بقیه گرم می گیره و اصلا اهمیتی نمیده

کلا ولش کنیدرفاقت حرمت دارهبرداشت من اینه براشون مهم نیستید یا اینکه از چیزی ناراحتن

آره الان یه مدته بیخیالش شدم

آخه من همیشه هواشو داشتم رفتاری نکردم که بخواد ناراحت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره الان یه مدته بیخیالش شدمآخه من همیشه هواشو داشتم رفتاری نکردم که بخواد ناراحت بشه

خب پس حق با شماست.

ولش کنید بخوتد خودش میاد سمتتون 

اگه نیومد بیخیالش بشید 

همیشه اولویت اول خودتون باشید خودتونو مهم بدونید.

@__mahyar

من ۱۰ روزه با رفیق صمیمی ام هیچ حرفی نزدم 😕

فقطم برا خاطر مامان سبک مغزش و تفرقه پراکنی هاش...

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

من ۱۰ روزه با رفیق صمیمی ام هیچ حرفی نزدم 😕فقطم برا خاطر مامان سبک مغزش و تفرقه پراکنی هاش...

من که به این نتیجه رسیدم با هیچکس نباید بیش از حد صمیمی شد و اعتماد کامل کرد چون یهو ممکنه یه رفتاری ببینی که کامل بخوره تو ذوقت

من که به این نتیجه رسیدم با هیچکس نباید بیش از حد صمیمی شد و اعتماد کامل کرد چون یهو ممکنه یه رفتاری ...

دقیقا نظر منم عینا همینه

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.