2777
2789

منم بابام لوکوموتیوران هست الان فقط قطار مسافری می‌بره ولی قبلا باری میبرد امروز وقت قضیه اعتصاب راننده های ماشین سنگین رو شنید به ما گفت قبلا هم همچین اتفاقی افتاد وقتی قطار باری میبرد تمام بار ها رو با قطار جا به جا میکردن بعد چون بار زیاد بود و مأمور کم باعث کمبود نیرو تو راه آهن شد ولی می‌گفت تقریبا بدون استراحت کار میکردیم و تو اون ماه کیلومترمون تقریبا دو برابر شد

« شروع چالش یه هفته »                                                  با اجازه بزرگتر ها گیاهخوار هستم 😂🤤
قفل کنید ممنوعه چون بحث میشه تعلیق نشید

آخه چه بحثی مگه چیز بدی گفتم فقط یه تجربه قدیمی بابام رو گفتم

« شروع چالش یه هفته »                                                  با اجازه بزرگتر ها گیاهخوار هستم 😂🤤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضافه کار برای پدرتون حساب نمیشه؟

چرا حقوقش دوبرابر شد اون ماه

چرا حقوقش دوبرابر شد اون ماه

خوب خوبه که .هر چند بهشون فشار میاد من فکر کردم بدون اضافه حقوق کار اجباری دارن

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
خب ناراحتیت برا چیه

از این ناراحتم که اعتصابشون به جایی نمی‌رسه بیچاره ها 

خوب خوبه که .هر چند بهشون فشار میاد من فکر کردم بدون اضافه حقوق کار اجباری دارن

نه هر چقدر کیلومتر بیشتر بشه حقوق هم بیشتر میشه البته اگر دوباره همچین اتفاقی بی افته بابام قطار باری نمی‌بره چون پایه یکه و فقط قطار مسافری میبره

شوهر من که کامیون داره۳ روزه نمیره سرکار توخونه پلاسه عین خیالشم نیس میگه هرچی شد شد به من چه من پو ...

می‌دونی حق هم دارن ولی به جایی نمی‌رسه چون راه آهن هست