2777
2789

سلام دوستان یه سوال من قرص اورژانسی خورده بودم بعد از یکی دو هفته پریود شدم البته با حجم خون خیلی کم و حتی تا ده روز لکه بینی بود ، و تموم شد پریود بعدیم ۴۰ روز طول کشید تا بشه و در حد لکه بینیه ، چیکار کنم الان درست حسابی پریود شم؟ احتمال بارداری وجود داره ؟ مثلا خارج رحمی اینا باشه؟ البته من هیچ دردی هم ندارم

بعد از مصرف قرص اورژانسی، تغییر در چرخه قاعدگی و لکه‌بینی شایع هست و معمولاً به مرور خودش تنظیم میشه. ولی اگر پریود نامنظم ادامه داشت یا لکه‌بینی طولانی‌مدت بود، بهتره به پزشک زنان مراجعه کنی تا معاینه و آزمایش لازم انجام بشه.

احتمال بارداری خارج رحمی کم هست، اما در صورت درد شدید یا علائم غیرمعمول باید سریع به پزشک مراجعه کن اگر نگرانی داری، انجام تست بارداری هم توصیه میشه.نگران نباش و استرس نداشته باش، چون اغلب این موارد قابل درمان و کنترل هستن.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال دی بخور منظم میشه

من ماه پیش ال دی خوردم بعد رفتم جایی قرص همرام نبود دیگه قطعش کردم پنج روز قبل از اتمام بسته 

بعد از اون روز تا حدود ده روز لکه بینی داشتم و پربود نشدم 

الان میتونم دوباره ال دی رو شروع کنم؟؟شما اطلاع دارید؟؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤