2777
2789

برای اینکه حس قدرت بگیرن برای اینکه روش تسلط داشته باشن حتی یه مواقعی بتونن به راحتی روش دست بلند کنن و اون دختر زورش نرسه !

تا حالا دقت کردید چرا بعضی پسرای خوش چهره یا تحصیل کرده یا اونایی که وضعشون خوبه میرن سراغ یه دخترایی که چند طبقه از خودشون پایین ترن 

هم از لحاظ پول !هم از لحاظ تحصیلات 

دست رو این دخترا میزارن که زیاد دنیا دیده نباشن زیاد تو زندگی نتونن امر و نهی کنن دم به دقیقه متقضی یه چیز تو زندگی نباشن 

دقت کردید چرا معلم ها یا مدیر ها یا افراد تحصیل کرده اکثرا تا سن ۴۰ سالگی مجرد میمونن؟

چون اینا هویت و استقلال خودشون و پیدا کردن 

یه مرد وقتی میبینه یه نفر (مدیره برای مثال) با خودش فکر میکنه این خانم هم تحصیل کردس هم بلده از حقش دفاع کنه هم تو جامعه گشته هم از همه مهم تر استقلال داره و یه مرد هیچ وقت دست روی این جور افراد نمیزاره چون میترسه 

یا بلعکس یه مدیر به راحتی دم به تله نمیده و سرد و گرم روزگار و کشیده شاید تا سال ها مجرد بمونه  ..

پس تو زندگیمون خانم های تو سری خوری نباشیم تا حد امکان تحصیل کنیم کسی که به درس علاقه نداره تا حد امکان برای خودش حرفه و استقلال مالی جم کنه اگر از خودتون گذشت فرزنداتون و اینطوری بار بیارید زرنگ باشید بزارید روزی برسه که هیچ گونه از این تفکرات وجود نداشته باشه این چیزایی که گفتم برای همه خانم ها و آقایون صدق نمیکنه اما خب حقیقتیه که تو جامعه خیلی هس 

ضعیف بودن همون ماشینیه که اگه کنترلش نکنی مشخص نمیکنه سالم به مقصد برسی یا زخمی و اون مقصد همون آخر سرنوشته 🕊 

حَسبّی اَللّه📿

نه اصلا ...پسرای اینجا ۹۹ درصد دنبال دختر بلند قد هستن ..خودشون بلند هستن و بلند قد پسندشون هست

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کجا هستی ؟

نوشتم دیگه رو اسم کاربریم... یه شهر کورد نشین نمیتونم دقیق بگم شناسایی میشم😁

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اون و مثال زدم چ ربطی داره

میدونم عزیزم من مثال خودمون رو براتون زدم ..

اینجانب یک دختر قدبلند با پوست سفید و چشم و ابروی مشکی هیچگاه پیشنهاد نداشتم 😂😂😂😂فقط سنتی

من خودمم قدم‌بلنده حدود ۱۸۱ ...تپل و سفیدم‌...منم خواستگار سنتی دارم 😂

خب چرااااا فکر کنم چون چشمام خر دارن و جفتک میندازن 😂😂

😂😂😂 من خودم‌ اهل دوستی و... اینا نیستم 

والا پسرای ایرانی به زور ۱۸۰ هستند اگثرا قد کوتاهن خصوصا دهه ۶۰

اینجا قد بلند خیلی زیاد داره ..تو خاندان ما کلا زیر ۱۷۰ نداریم