2777
2789

لنتییییی

دخترا اومدم  خرم آباد تو  شهر  یکی بهم گف خوشتیپ برگشتم🤣🤣🤣🤣

آبروم رفت گف مگه تو خوشتیپی پسره از منم بزرگتر بود از اون لات ها بود زدم وسط پاش اونم ی ناله از سر درد کرد دستشو گذاشت روش هی دری وری میگف راهمو کشیدم رفتم

الان اومدم خونه رفیقم 

فک کنم پسره چیز.... شد🤣🤣🤣🤣🤣

برا رفیقام تعریف کردم هر هر دارن میخندن

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

در محدوده باور من نیست که به خاطر یه همچین حرفی و شوخی همچین کار خطرناکی انجام بدید😊بنابراین باور نمیکنم با احترام 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در محدوده باور من نیست که به خاطر یه همچین حرفی و شوخی همچین کار خطرناکی انجام بدید😊بنابراین باور ن ...

منم،امکان نداره همچین کاری کنی و طرف بذاره بری،یه ذره خودشو جمع کنه خونتو می‌ریزه 

در محدوده باور من نیست که به خاطر یه همچین حرفی و شوخی همچین کار خطرناکی انجام بدید😊بنابراین باور ن ...

مشگلی نیس پسره  به جز این حرف تیکه هم انداخت صبرم سر اومد این کارو کاردم😊

منم،امکان نداره همچین کاری کنی و طرف بذاره بری،یه ذره خودشو جمع کنه خونتو می‌ریزه

ولی من فرار کردم🤣🤣🤣

هرچند که آروم زدم ولی خب  بهم تیکه هم انداخت 

همین تدبیل عمو به عمه کار مسخره ای نیست🤣😂

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

مشگلی نیس پسره به جز این حرف تیکه هم انداخت صبرم سر اومد این کارو کاردم😊

ماچبهت 

تو خرم آباد و این لات بازیا؟؟خودت مال کجایی؟حواست باشه یواشکی بزن به چاک😂🤦‍♀️🤦‍♀️

من خودم لرم  از سنندج اومدم خرم آباد 

پسره از اون لات ها که شلوار کوردی پاش بود داشت🤣🤣🤣

خواهر فرار کردم فراررر🤣🤣🤣

برات صلوات فرستادماسم شبنم قشنگه بهت میاد

دستت دردنکنه قشنگم منم برا شما میخونم❤

مرسی که خوندی و گفتی فداتبشم😘🦋

[QUOTE=383302708]من خودم لرم  از سنندج اومدم خرم آباد  پسره از اون لات ها که شلوار کوردی پاش بود داشت🤣🤣 .[/QUOTE

🥴🥴

کار بسیار خوبی کردی

لر تو سنندج!!

لر تو خرم آباد با شلوار کردی!!

چه شیرتو شیری🤦‍♀️😄