kiimiiyyaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 62 عنوان مربی رانندگی غرب تهران آقای کربلایی 128 بازدید | 2 پست سلام دوستان من آموزش رانندگیمو باآقای کربلایی رفتم واقعا آموزش ایشون خوب بود بااخلاق خوب وحوصله زیاد آموزش میدن واقعا من راضی بودم قطعا هرکس دیگه هم باایشون برن راضی برمیگردن شمارشونو میزارم ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ آقای کربلایی 1404/03/04 | 19:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiloooooo عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 44 سلام دوستان منم باایشون رفتم پارسال اموزش مربی کاربلدی هستن خیلی مهربون هستن واقعا توکارشون کم نمیزارن من فکر نمیکنم حتی برادر آدمم اینقدر دلسوز باشه خلاصه بگم آقای کربلایی واقعا مربی خوبیه اینوتبلیغ ندونین بخدا که اینو واقعا گفتم باایشون رفتین میفهمید که من چه مربی خوبیو معرفی کردم بدش خودتونم به همه آشناهاتون معرفیش میکنین 🙏🙏🌸🌸✨️✨️
fereeediiiii عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 52 سلام دوستان منم باایشون رفتم پارسال اموزش مربی کاربلدی هستن خیلی مهربون هستن واقعا توکارشون کم نمیزا ... سلام منم چند وقت پیش باایشون رفتم واقعا مربی خوب وخوش اخلاقی بودن واقعا راضی بودم 09108606882 اقای کربلایی