2777
2789
عنوان

چرا ما از شوهر شانس نیاوردم

185 بازدید | 15 پست

بردار شوهرم عاشق ی دختره هست تولد دختره یادشه با این دوسال کات کردن الان داره می‌ره خاستگاری بعد شوهر من دوسال اول دوستی تولد من یادش نبود حتی امسال سالگرد ازدواجمون هم یادش نبود من گفتم دختره زندگی رو برده تولدش یاد عشقش بود بعد شوهرم بهم گفت حسم بهت اون موقع تو راه بود هنوز نرسیده بود خیلی دلم گرفته ازش خر بودم زنش شدم نه؟

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مقایسه نکن حتما همسرت با چیزای دیگه جبران کرده زبان عشق آدما متفاوته توعم ازش بخواه توقع داشته باش تا برات اینکارو‌بکنه مردا اکثرا اونقد درگیر کار و زندگی هستن یادشون نمیمونه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

خب خودت با کسی ازدواج کردی

که حتی دوران دوستی هم میدونستی اونجوریه

این دیگه اسمش شانس نیست که...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نه عزیزم مقایسه نکن حتما همسرت با چیزای دیگه جبران کرده زبان عشق آدما متفاوته توعم ازش بخواه توقع دا ...

فقط گفت حسم بهت تو راه بود ناراحت شدم 

اتفاقا عشق همسرت منطقی تره ، اونی که از روز اول قربون صدقه بره و ادعای دوست داشتن کنه خورد شیشه داره

حداقل نباید مستقیم بهم میگفت

فقط گفت حسم بهت تو راه بود ناراحت شدم

شاید اونم حرف تورو به دل گرفته که مقایسش کردی توعم کاملا حق داریااااا منم بودم خیلی ناراحت میشدم ولی بنظرم اینکه بشینی از ناراحتیت حرف بزنی با خودش نصف بیشتر مشکل رو حل کردی 

منم مثل تو با یه حرف کوچیک زیاد خودخوری میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید اونم حرف تورو به دل گرفته که مقایسش کردی توعم کاملا حق داریااااا منم بودم خیلی ناراحت میشدم ولی ...

عزیزم کلی حرف زدم با آرامش باهاش بهش گفتم بعد میگه شوخی کردم تو حساسی بعدم رفت عین خیالش نبود 

عزیزم کلی حرف زدم با آرامش باهاش بهش گفتم بعد میگه شوخی کردم تو حساسی بعدم رفت عین خیالش نبود

مردا همشون همینن باور کن نسنجیده یه چیزی میگن بعدم زیادی بلد نیستن از دل آدم در بیارن منم همیشه مشکلم همینه میگم تو ناراحتم میکنی بعد توقع داری خود به خود درست بشم حداقل یه معذرت خواهی گلی کوفتی چیزی 

ولی دریغ از یه حرکت😐💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40