اینا فقط نمونه ای از این کاربراست
۱- یه کاربر داریم دائم تاپیک میزنه سایز سینه هام بزرگه چه کار کنم عمل هم نمیتونم بکنم!
۲- یه کاربر داریم دائم راجع به قدش تاپیک میزنه و از سن رشد قدش هم گذشته ولی هدف از تاپیک هاش معلوم نیست!
۳- یه کاربر داریم همه تاپیک هاش اینه : به نظرتون حقوق فلان شغل چقدره و چند تا کاربری مختلف هم داره!
۴- یه کاربر داریم تا وارد تاپیکش میشی میگه میای خصوصی یه سوال دارم و تاپیک رو همیشه قفل میکنه!
۵- یه کاربر داریم قسم میده تو رو خدا بیاید تاپیک من وقتی وارد میشی نظرسنجی خرید گذاشته و تاپیک رو قفل کرده!
۶- یه کاربر داریم تازه وارد دانشگاه شده و هر روز تاپیک میزنه رشته ام رو دوست ندارم و میخوام تغییر رشته بدم!
۷- یه کاربر داریم دائم در حال گوش کردن حرفای همکار آقا با همسرشه و دائم در حال تحلیل همه رفتارهای اون آقا!
۸- یه کاربر داریم دائم درگیر دختر دبستانیش و ماجراهاشه، مثلا یه روز از گروه مدرسه دخترش میگه، یه روز ماجرای خونه تا مدرسه دخترش، یه روز ناهار دخترش، یه روز شام دخترش و ... !
۹- یه کاربر داریم دائم درگیر رفتارهاییه که خانواده همسرش با نوزاد تازه متولد شده اش دارن!
۱۰- یه کاربر داریم دائم در حال مقایسه اسم احمد با بقیه اسامیه!
۱۱- یه کاربر داریم دائم درگیر اینه کاش ازدواج کنه اونم با پسرپولدار و معتقده با شاغل شدن به چیزی نرسیده!
۱۲- یه کاربری هست درگیر ریزش موهاشه و کاربری های مختلف داره، خدا نکنه یه بار جوابش رو بدی دیگه ولت نمیکنه و باید حتما موهای ریخته شده کف خونه و کف حموم و روی بالش رو بشماری بهش بگی چون دست بردار نیست و هرطوری جواب میدی قانع نمیشه و پافشاری میکنه تعداد بگو!
۱۳- یه کاربری هست دوستش مجرده و دکترا داره و استاد دانشگاهه و این بنده خدا چون ازدواج کرده و نتونسته ادامه تحصیل بده دائم در حال کوبوندن دوستشه!
۱۴- یه کاربری هست که اکثر تاپیک هاش اینه : چند سالتونه و تو شبانه روز چند ساعت می خوابید!
۱۵- یه کاربری هست ...