2777
2789
عنوان

سقط جنین مرده باداروی گیاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 36 پست
بعد چند وقت یه ازمایش هم بده ممکنه درصد گلبولای خونت کم شده باشه مال من که خیلی کم شده بود یکی دو ما ...

خداراشکرکه خوب شدی الهی همش سلامتی باشه دیگه برات

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که دیگه اگر دردی هست درد زایمان باشه برات که به خوشی بچتو در آغوش بگیری توکل بر خدا

ان شاالله به حق دامن پاک حضرت فاطمه هممون هرکس آرزوش داره خداپاک ومعصومش تودامنمون بزاره عزیز دلم

قربونتون برم ازاون موقع تاالان درحدمرگ دردکشیدم نمیدونم دیگه تموم شدیانه اینقدرکه لخته های بزرگ بزرگ ...

خدانکنه گلم یعنی جنین دفع شده یا نه ؟جفت هست اونم باید دفع بشه جفت شبیه گوشت لخته خون نیس حواست باشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

خدانکنه گلم یعنی جنین دفع شده یا نه ؟جفت هست اونم باید دفع بشه جفت شبیه گوشت لخته خون نیس حواست باشه

والاازجنین که ردبودانگارده تاجنین دفع کردم اصلاخیلی تیکه های بزرگ وزیادی دفع کردم حالاتاخونریزیم قطع بشه میرم سونومیدم دیشب تاحالاخونریزی خیلی کمی دارم یکم دردای پریدتاببینم چی میشه.