2777
2789

منم میگــــــــــــم بگید 

چون حس حال چیزی نیست حدقل بگید بخندیم💍😂

تـو‌عَمیق‌تَرین‌وابَستگیِ‌مَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂

ما خیلی دیونه بازی کردیم خیلیاهاش طولانیه  

سوتی نیس هااا خاطرس یه بار با مامانش دعوا کرده بود اوردم  خونه خودم هر چی مامانش زنگ میزد میگفتم بر نمیداره نمیدونم کجاس  

کابریم دست سه نفره   

اوایل آشناییمون بود یادش بخیر چند سال گذشته از روش 

گفت عشقمون مانا 

گفتم مانا کدوم خریه؟ 

بعدش دو هزاریم افتاد🤣🤣🤣

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل آشناییمون بود یادش بخیر چند سال گذشته از روش گفت عشقمون مانا گفتم مانا کدوم خریه؟ بعدش دو هزار ...

یه بار یه پسر خواست لاکچری باشه نمیزارید😂😂😂

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

یه بار یه پسر خواست لاکچری باشه نمیزارید😂😂😂

والاه🤣🤣🤣

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

ما خیلی دیونه بازی کردیم خیلیاهاش طولانیه سوتی نیس هااا خاطرس یه بار با مامانش دعوا کرده بود اوردم ...

😂💁🏻‍♀️بدبخت مادرش

تـو‌عَمیق‌تَرین‌وابَستگیِ‌مَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂

اوایل آشناییمون بود یادش بخیر چند سال گذشته از روش گفت عشقمون مانا گفتم مانا کدوم خریه؟ بعدش دو هزار ...

نــــــــــــــــــهههه😂😂

ی بار اومد دنبالم قبلش قرار بود زنگ بزنهمن نمیتونستم برم تو دو راهی گیر کردم زدم اون روز خاموش کردم ...

چقد ت دلش فوشت داده😂😂

برای خودم نیست مجردم 

دخترداییم تو دوران دوستی یه بار اون اوایل با شوهرش دعوا میکنه و شروع میکنه ننه من غریبم بازی و حالم بده و معدم اسیدش فلان شده و تو با من رفتارت یجوریه و افسردگی گرفتمو.....

همون یک ساعت بعدش تفریح رفتن با خانواده داشتن آیس پک و خوراکی میخوردن استوری میکنه این میبینه

پیام میده

پس چیشد حالت خوب شد مثل اینکه😂

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

رفتیم حلقه انتخاب بخریم(نخریدیم) هی این و فروشنده می گفتن تخمه فلان تخمه بیسار من تو دلم می گفتم تخم ...

منم الان فهمیدم😂

😂💁🏻‍♀️بدبخت مادرش

تازه رفته بودم خونه مامانش اینا میگفتم چرا بچه رو اذیت میکنین ببین اصن گوشی منم بنمیداره و فلانن بعدش باباممممم واییییی برگشتممم خونه لباسای بابامو پوشیده بود داشتن پی اس بازی میکردن 

کابریم دست سه نفره   
برای خودم نیست مجردم دخترداییم تو دوران دوستی یه بار اون اوایل با شوهرش دعوا میکنه و شروع میکنه ننه ...

خیلی بدههههه یهو پی بده بعد نمیدونی سر ب کدوم جهنم بذاری😂