اگه بدونین نامزدتون. دوستون داره ولی خیلی بروز نده یا مثلا وقتی از هم دورین خیلی پیام نده و کلا خیییلی ابراز علاقه نکنه چیکار میکردین؟ ایا بش میگفتین یا نه؟
عزیزم نامزدت یا بهت بی احساسه یا خیلی مغرورو یا خیلی درونگراست.تا جایی که من دیدم حتی بی عاطفه ترین مردا ام تو دوران نامزدی عشقولانه بودن.اول از علاقش به خودت مطمئن شو.اگه مطمئن شدی که دوستت داره ببین درونگراس یا مغروره.اگه مغرور باشه زندگی باهاش خیلی سخته.کلی تو به هر حال بهش بگو خودتم انجام بده شاید روش اثر براره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آدمای درون گرا ام خیلی سخته باهاشون کنار بیای.من نمونشو دیدم.حتی احساسات و هواسته هاشونو به زبون نمیارن و اگرم بهشون توجه نشه ناراحت میشن.فک کن باید به جای کس دیگه ای که تو دلش نیستی فک کنی چی میخواد که خواستشو براورده کنی.باید خیلی روش کار کنی.اما باز از مغرور خیلی بهتره