2777
2789
عنوان

بچه ها شما اگه نامزدتون اینجوری بود چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 33 پست

عزیزم نامزدت یا بهت بی احساسه یا خیلی مغرورو یا خیلی درونگراست.تا جایی که من دیدم حتی بی عاطفه ترین مردا ام تو دوران نامزدی عشقولانه بودن.اول از علاقش به خودت مطمئن شو.اگه مطمئن شدی که دوستت داره ببین درونگراس یا مغروره.اگه مغرور باشه زندگی باهاش خیلی سخته.کلی تو به هر حال بهش بگو خودتم انجام بده شاید روش اثر براره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکش کن.اون نمیگه تو بگو.اونقدر بگو تا برا اونم عادی بشه.یا قشنک بگو دوس دارم بهم ابراز کنی.بی تاثیر نیس بالاخره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
منم با اینکه میدونم شوهرم دوستم داره ولی بهم ابراز علاقه نمیکنه خیلی کم بهش هم میگم اثر نداره...خخخخ ...

مردا فک میکنن همین که سرکار میرن پول میدن بهمون خرید میکنن . با این کارا دارن  ابراز میکنن 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات 

بهش گفتم ز نمیزنی از این به بعد منم بهت ز نمیزنم گفت دلت نمیزاره گفتم دلم گوه میخوره  یه مدت ز نزدم خبر نگرفتم ازش  یکم بهتر شد

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
درون گراس شدییید

آدمای درون گرا ام خیلی سخته باهاشون کنار بیای.من نمونشو دیدم.حتی احساسات و هواسته هاشونو به زبون نمیارن و اگرم بهشون توجه نشه ناراحت میشن.فک کن باید به جای کس دیگه ای که تو دلش نیستی فک کنی چی میخواد که خواستشو براورده کنی.باید خیلی روش کار کنی.اما باز از مغرور خیلی بهتره

کمکش کن.اون نمیگه تو بگو.اونقدر بگو تا برا اونم عادی بشه.یا قشنک بگو دوس دارم بهم ابراز کنی.بی تاثیر ...

منم ادم مغروریم نمیتونم وقتی اون نمیگه خودمو کوچیک کنم

خدای من همیشه یار و یاورم باش
آدمای درون گرا ام خیلی سخته باهاشون کنار بیای.من نمونشو دیدم.حتی احساسات و هواسته هاشونو به زبون نمی ...

چیکار کنم که بفهمم

نمیتونم اصلا بلد نیستم

منم ادم مغروریم نمیتونم وقتی اون نمیگه خودمو کوچیک کنم

همین دیکه.مشکل همین جاست.تو رو خدا تو مغرور نباش.الان اول راهی هر جور عادت بدی همون میشه ها.تو یه زنی.احساس داشتن و لطیف بودنت زیر پا گذاشتن غرور نیس

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
از کاراشم متوجه نمیشی دوست داره؟ یا میخوای حتما ابراز کنه عشقشو؟

چرا از کاراش میفهمم ولی دلم میخواد. بم بگه

احساس میکنم وقتی نمیگه یعنی دوسم نداره یا بم فکر نمیکنه