مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 عنوان کسی هست بچه داشته و رابطش با همسرش خیلی بد باشه میخوام چله بگیرم برا یه نفر 89 بازدید | 13 پست بچه ها نیت کرده بودم اگر مشکلم حل شد چله سوره مزمل بگیر برای یه خانواده با این شرایط ک آروم باشه خونشون اگه کسی هست اعلام کنه دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 1404/03/04 | 18:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darvariii عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 28071 خدا به دل همه آرامش بده بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
elaahee85 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1029 برای من بگیر همه چی به هم ریختس از این ور شوهرم با خانواده ی من مشکل داره از یه طرف منو خانواده ی شوهرم قهریم با خواهرشوهرم از یه طرف با شوهرمم توخونه مشکل داریم
چیییییییییچیییییی عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5904 من با یه بچه دارم میرم دادگاه واسه جدایی کاش همه چیز درست میشد در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 من با یه بچه دارم میرم دادگاه واسه جدایی کاش همه چیز درست میشد چشم گلم تا شب صبر میکنم اگه تاپیک شلوغ شد یه نفر رو ب قرعه انتخاب میکنیم ان شاءلله خدا مشکل همه رو حل کنه واسه منم دعا کن زندگی پدر مادرم خوب شه دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 برای من بگیر همه چی به هم ریختس از این ور شوهرم با خانواده ی من مشکل داره از یه طرف منو خانواده ی شو ... چشم گلم تا شب صبر میکنم اگه تاپیک شلوغ شد یه نفر رو ب قرعه انتخاب میکنیم ان شاءلله خدا مشکل همه رو حل کنه واسه منم دعا کن زندگی پدر مادرم خوب شه دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
elaahee85 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1029 چشم گلم تا شب صبر میکنم اگه تاپیک شلوغ شد یه نفر رو ب قرعه انتخاب میکنیم ان شاءلله خدا مشکل همه رو ح ... مرسی گلم خدا خیرت بده🌹🌹انشالله هرمشکلی دارن حل شه به زودی زود🤲🤲
elaahee85 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1029 چشم گلم تا شب صبر میکنم اگه تاپیک شلوغ شد یه نفر رو ب قرعه انتخاب میکنیم ان شاءلله خدا مشکل همه رو ح ... مرسی گلم خدا خیرت بده🌹🌹انشالله هرمشکلی دارن حل شه به زودی زود🤲🤲
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 من با یه بچه دارم میرم دادگاه واسه جدایی کاش همه چیز درست میشد سلام عزیز چله به نام شما گرفته شد امروز هم روز اولش بود توروخدا شما هم برای گرم شدن ارتباط پدر مادرم دعا کنید اجرتون با ابا عبدالله دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
چیییییییییچیییییی عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5904 سلام عزیز چله به نام شما گرفته شد امروز هم روز اولش بود توروخدا شما هم برای گرم شدن ارتباط پدر مادرم ... ممنون عزیزم حتما🙏🏻 در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍
چیییییییییچیییییی عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5904 حاجت گرفتم میام همینجا میگم انشالله شما هم حاجت روا بشی در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 حاجت گرفتم میام همینجا میگم انشالله شما هم حاجت روا بشی سلام عزیز میشه برام دعا کنید دعواست خونه مون و قهر کرده پدرم رفته ، وقتی هم برگرده خدا میدونه چه برخوردی میکنه من هر روز براتون میخونم سوره مزمل رو و دعا میکنم تا اتمام چله دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
چیییییییییچیییییی عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5904 سلام عزیز میشه برام دعا کنید دعواست خونه مون و قهر کرده پدرم رفته ، وقتی هم برگرده خدا میدونه چه بر ... انشالله مشکلتون حل بشه واست صلوات میفرستم در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍