2777
2789
عنوان

کسی از سرای ایرانی خرید داشته

314 بازدید | 43 پست

سلام لطفا راهنمایی کتید

من تخت و چند قلم جنس برای آشپزخونه میخوام

میخوام بدونم چجوریه

راضی بودین؟ 

منظورم از نظر زمان تحویل و کیفیت هست

وگرنه میدونم چون خرید قسطی هستی قاعدتا گرون تر هست،  شنیدم خیلی دیر تحویل میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مثل دزد سر گردنه هستن و به معنای واقعی مردم را می چاپن. اگه بخوای اقساطی بخری که جنس ها را به چندین برابر قیمت بهت غالب می کنن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اسی مثل دزد سر گردنه هستن و به معنای واقعی مردم را می چاپن. اگه بخوای اقساطی بخری که جنس ها را به چن ...

آخه این همه پول نقد ندارم

میخواستم سرویس قابلمه و اینجور چیزا بگیرم 

هیجوقت یادم نمیره 

ما یه مدل گاز توکار شیشه ای  پسند کرده بودیم 

تو تهران سمت شاداباد قیمت کرده بودیم بین ۱۰ تومن اینا 

رفتیم سرای ایرانی همون گازو میداد ۱۵ تومن نقد 😂😂😂

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹