2777
2789

خیلییی رضایت محصول داشت 

۲۴ اسفند ازش قرص لاغری گیاهی خریدم 

تا برسه دستم اردیبهشت شد 😑😑 هی میگفتن شلوغیم

خلاصه الان ۱۸ روز دارم میخورم هر روز یدونه قبل نهار ولی حتی نیم کیاوم کم نکردم

بهم گف بعد دو هفته اثرش نشون میده ولی الان شده ۱۸ روز

ممکنه به خاطر این باشه ک این روزا روزایی که باید پریود شم

چون باهاش یکی شده وزنم بالا نشون میده؟؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
اسم قرصش؟من چند مورد قرص استفاده کردم

اصلا اسم نداره باورت میشه؟

میگه اختصاصی خودمونه!!به شرط ازمایشگاه میدیم و گیاهیه

شما چیا خوردی

چطور بودن

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اسم نداره باورت میشه؟میگه اختصاصی خودمونه!!به شرط ازمایشگاه میدیم و گیاهیهشما چیا خوردیچطور بود ...

جی سی ،گلوریا ،پاپایا ،ونوستات 

پاپایا عوارض وحشتناک داشت 

گلوریا رو من اثر نداشت 

جی سی عوارض قابل تحملی داشت و از همون دونه اول اشتها رو می‌بنده تو دو ماه ۱۴کیلو کم کردم 

ونوستات هم دفع چربی هست دردسر داره ولی بد نیست 

سلام من خرید کردم یه دوره کلا یک کیلو کم کردم بعدشم اصلا اشتهامو کم نمیکرد که هیچ حتی ژل لاغریشم بدرد نمیخوردومن محصولات پوستیشم گرفتم فقط آبرسانش خوب بود کرم گیاهی الکیه هیچ کاری نمیکنه ویکی هم اصلا سفارشات زود نمیفرسته مال منو اولیش یه ماه طول کشید دومیش ناقص فرستادن بعد ۱۰۵روز دوتای دیگرشو فرستادن من  چون سفارشاتم خیلی بهم نزدیک بود از اون لاغریا دوباره سفارش دادم مثل شما فکر کردم چون تو دوره پریود استفاده کردم اشتباه کردم چون مال خیلیا اون طوری شده اثر نکرده وهمون سفارشمم هنوز نفرستادن ۳ ماه میشه کلا کلاهبردارن پول مردم نگه میدارن سود میکنن وسفارش خیلی سخت میفرستن و هرکس کامنت منفی میزاره پاک میکنن ویا بلاک کلا گولش نخورین اون رضایتهام معلوم نیست راست باشه  حتی مجوزش از ترکیه گرفته ولی مال یه شرکت دیگس اصلا اسمی از خانم قندهاری نیستش در ضمن اوایل اسوری کرده بودش که مدرکش از هلند گرفته چطور شده که مجوز اون جارو نداره

سلام من خرید کردم یه دوره کلا یک کیلو کم کردم بعدشم اصلا اشتهامو کم نمیکرد که هیچ حتی ژل لاغریشم بدر ...

چون تازه عضو شدید و کلا یدونه اونم فقط برای تاپیک من نوشتید

حرفتون رو قبول نمیکنم

میخوای باور کن میخوای باور نکن منم درباره محصولات  میخواستم تحقیق کنم از نی نی سایت  تا حالا نظر ندادم فقط میومدم میخوندم میرفتم یهو پیام شمارو دیدم خواستم جواب دیدم میگه باید برا نظر دادن باید عضوشید منم عضو شدم من تجربه خودم گفتم وگرنه شما لاغر شید یا چاق باشید برامن چه فرقی میکنه خندم گرفت برا حرفت

حتی من اسم طرف نوشتم اگه خرید نزدم اسمشو از کجا میدونم خانم مریم قندهاری از گرگان

تو پیجشون زده اسمش خب

خدایی خرید کردی؟

همین قزص لاغری رو؟

عزیزم من چرا باید دروغ بگم بهتون گفتم دور اول برام فقط یک کیلو فرق کرد ژل هم میزدم تعریق میکردم وجوشهای ریزمیزد بهشون گفتم چطوری اینا اینهمه فرق کردن من نه اونم درحالی من فقط ۶کیلو اضافه وزن دارم بهم گفت باید ادامه بدی من باور کردم سه ماه قبل سفارش دادم امروز کد رهگیری برام فرستادولی چون خیلیا گفتن فرق نکرده من فعلا امیدی ندارم محصولات پوستی هم گرفتم ولی اینقدر که تبلیغ میکنن اثر نداره بیشتر به عنوان مرطوب کننده پوست خوبن حتی سرمه هم گرفتم چشامو خوب نشون میداد ولی بعد چندروز لب چشمم یه چیزی مثل زگیل دراومد ترسیدم نزدم درست رفتش ولی از دکتر پرسیدم گفتش کلا هر چیزی بزنی داخل چشم حساس اینطوری میشه  اگه کارشون درست بود وقتی من کامنت گذاشتم بقیه آگاه بشن پاک نمیکرد کامنت منو حتی بخاطر دیر فرستادنشون باهاشون جروبحث کردم خدایش ۳ماه زیادیه واسه فرستادن یه محصول منو بلاک کردن با یه اکانت دیگه رفتم نفهمید چون مشتری زیاد دارن خوب گول میزنه  مردم زودباورواز راحتترین راه میخان مشکلشون حل شه از ضعف مردم سواستفاده میکنن من دستم برسه فردا پس فردا استفاده کنم ببینم ادامه بدم چی میشه ولی چشم آب نمیخوره 

عزیزم من چرا باید دروغ بگم بهتون گفتم دور اول برام فقط یک کیلو فرق کرد ژل هم میزدم تعریق میکردم وجوش ...

🙁🙁منم ۲۱ اسفند سفارش داده بودم

۱۷ اردیبهشت به دستم رسوندن

اونم کلیی زنگ زدم 

الان سایتشو عوض کرده دیگه شماره نزاشته دیگه حتی نماد اعتمادم نداره

من هیییییییچ تاثیری ندیدم حتی نیم کیلو

وای دقیقا منم الان از ۲۵خرداد ثبت سفارش کردم اصن انگار نه انگار یه بلاگر تبلیغش کرده بود و گرنه من خ ...

برا شما رو اگه بفرستن شهزیور 

چون حداقل دوماه بعد میفرستن

اگه قرص لاغزیه ک هییییییچ اثری نداره

من تا اخرشو خوردم دریغ از یک گرم وزن کم کردن

خیلیم دروغگو ان 

موقعی ک من میخواسنم بخرم پرسیدم تو محصولتون رازیانه هم هست؟

چون من منع مصرف دارم

گفتن نه رازیانه نداریم

یعد ک سقارش دادم دیدم یه روز استوری گذاشتن ک شامل مواد فلان فلان و رازیانه!!!

بهشون پیام دادم گفتم شما ک گفتید رازیانه نداره

گفتن نه محصول اون روزمون نداش!!!

امروز رو توش رازیانه هم ریختیم😐😐😐😐

گفتم خب برا منو همون روز بسته بندی کردید؟

گفت اره فرستادیم برا ارسال

دوماه بعدشم هنو بستم نیومده بود ک اینقد تهدید کردم فرستادن

هییییییییییچ اثریم نداش