2777
2789

سال نهمم .ریاضی کشوری رو رسما خراب کردم حالم بده نمیدونم باید چی کار کنم کلی سوال حل کردم حتی دادم مامانم برام بارم بندی کنه اصلاح کنه ۱۸ گرفتم ولی اینبار فک کنم حتی ۷ هم نمیگیرم 

خیلییی حالم بده همش فکر معدلمم همش فکر اون رشته ای هستم که میخام برم 

چی کار کنم دارم دق میکنم 

از ظهر که اومدم همش گریه کردم و چرت و پرت میگم بدجوری روم تاثیر گذاشته 

بقیه درساتو بالا بگیر معدلت میره بالا نگران نباش عزیزم

میدونی میخام رشته تجربی برم ریاضی باید ۱۴ باشه حداقل دارم میمیرم رسما آرزوهام انگار جلو چشمام داره پر پر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عار عزیزم میخاستم در مورد رشته کامپیوتر بدونم برای یکی از نزدیکام تو بیو نوشتین لیسانس ای تی

بعله همینجا بپرس گلم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

منم نهمم میخوام برم تجربی یعنی بزرگترین آرزومه امروز امتحان ریاضی دادیم کشوری میدونم که خراب کردم اصلا انتظار نداشتم 

افسرده شدم چیزی نشد که برنامه ریزی کرده بودم

منم نهمم میخوام برم تجربی یعنی بزرگترین آرزومه امروز امتحان ریاضی دادیم کشوری میدونم که خراب کردم اص ...

خیلی حس بدیه درکت میکنم عزیزم

من از دیروز ارزو هام داره جلو چشمم پر پر میشه