2777
2789

من یکیو میشناسم تمام دعانویس های ایران رو فتح کرده

برای چی؟

برای یه شوهر

خودش نه توی شبکه اجتماعی فعالیت میکنه نه عرضه مخ زدن داره

عین این منگلا فقط میره پیش دعانویس از تمام شهرای ایران

که مثلا دعا بکنن براش یکی بخواد زن بگیره و یکی اینو معرفی کنن بهش

مثلا خودم هم با هیچ پسری کانکت نمیشدم

بعد همه دعانویسا میگفتن تو فلان شدی بهمان شدی

چن بار هم دعا کردم

بعد دیدم بابا این پسرای که من میخوامشون همشون هولن بعد من میگفتم خب این پسره وقتی میبینه من دختر خوبیم چرا منو نمیخواد برای رابطه جدی؟!!!

ولی الان خدا یه پسر چشم و دل پاک سر راهم قرار داده شب تا صبح قربون صدقمم میره

پس من اونقد تلقین کرده بودم به خودم که من طلسمم کسی سمتم نمیاد

اگه خاستگار ندارین سعی کنید خوشگل شین

خوشگل و خوش هیکل و خوشتیپ که باشین به وقتش بختتون هم باز میشه

هم قیافم معمولیه 

هم هیکلم فوقالعاده قشنگه 

هم خانوادم سطحشون بالاست 

اما دریغ از خاستگار خوب 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خیلی چیپه بخاطر پیدا کردن شوهر دعا بگیری😷😂ولی آره منم اعتقاد ندارم 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم قیافم معمولیه هم هیکلم فوقالعاده قشنگه هم خانوادم سطحشون بالاست اما دریغ از خاستگار خوب

سر زبون داره 

متین خانوم 

تو جمع ک میرم میدرخشم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

هم قیافم معمولیه هم هیکلم فوقالعاده قشنگه هم خانوادم سطحشون بالاست اما دریغ از خاستگار خوب

شاید جمع هایی که توش هستی پایین تر از شمان و فک میکنن پا نمیدین شما

شاید جمع هایی که توش هستی پایین تر از شمان و فک میکنن پا نمیدین شما

اتفاقا برعکس همه در سطح خودمون گاهیم پایبن تر گاهی بالاتر 

من توی خواب بهم گفته شده ک طلسم دارم 

عزیزم اونا دنبال شوهر کردن هستن دنبال دوست پسر پیدا کردن نیستن که الکی دورشون بگرده

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

عزیزم اونا دنبال شوهر کردن هستن دنبال دوست پسر پیدا کردن نیستن که الکی دورشون بگرده

عزیزم نوشتم رابطه جدی برای ازدواج!

با همینی هم که هستم برای ازدواجه نه دوستی

اگه برای دوستی میخواستم که راحت بود 

بعضی از مشکلات از رفتار و کردار خودم آدم هست که باعث میشه  تو روابط اجتماعی. ضربه ببینه ولی دعا طلسم هم واقعیت داره و هست که  مانع پیشرفت  فرد  در زندگی میشه 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!