2777
2789
عنوان

کنکور

96 بازدید | 12 پست

میشه لطفا بهم مثل. یه خواهر کمک کنین من دینی ۱۴ اینا فارسی  حدودی۱۵ سلامت ۱۵/۱۶ فیزیک ۱۱  میشه بگین اصلا امیدی به قبول شدن امسالم هست خواهش می کنم. بهم کمک کنین نمی خوام الکی انتظار بکشم ذوق کنم ( بهداشت عومی. یا فوریت پزشکی قبول شم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز ریاضی زیست شیمی عربی زبان مونده

بتونی از ریاضی یا شیمی ۲۰ بگیری خیلییی ترازتو میبره بالا

زیستم همینطور خیلی ضریب داره

ناامید نشو

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

هنوز ریاضی زیست شیمی عربی زبان موندهبتونی از ریاضی یا شیمی ۲۰ بگیری خیلییی ترازتو میبره بالازیستم هم ...

شیمیم عالیه.   اینو مطمنم پارسال مریضی  سخت گرفتم و مرور نداشتم و امتحان نهایی شیمی ۱۷ و خورده ای شدم 

ولی   هر لحظه بیشتر دلم نمی خواد درس بخونم

شیمیم عالیه. اینو مطمنم پارسال مریضی سخت گرفتم و مرور نداشتم و امتحان نهایی شیمی ۱۷ و خورده ای شد ...

خب ببین الان میانگین شیمی کل کشور باور کن ۱۲ هم نمیشه!

بعد میگی شیمیت خوبه به راحتیییییی میتونی با نمره بالایی که از شیمی میگیری اینارو جبران کنی

پس غمت چیه الان

زیست و شیمی از تموم امتحانامون مهمتره خیلییی تراز میده پس ول نکن ادامه بده پرقدرت تر

خب ببین الان میانگین شیمی کل کشور باور کن ۱۲ هم نمیشه!بعد میگی شیمیت خوبه به راحتیییییی میتونی با نم ...

الهی قربونت بشم چقدر مهربونی حال خوب میدی  جزه ادمای محدودی هستی که تو سایت. حال خوب میدن. بعضی ها بیشتر حالتو اینقدر می گیرن. که نابود ترت می کنند

الهی قربونت بشم چقدر مهربونی حال خوب میدی جزه ادمای محدودی هستی که تو سایت. حال خوب میدن. بعضی ها ب ...

دورت بگردممم مهربون😍

من مطمئنم که بهترین نتیجه رو میگیری فقط استرس نداشته باش همینجوری به تلاشت ادامه بده بهترین نتیجه رو میگیری هنوز کلی امتحان مونده هنوز کنکور مونده بقیه امتحانارو بالا بگیری از اونطرف کنکورتم بترکونی بهترین رشته رو میاری🫂❤️

الان هم داریم برای نهایی میخونیم هم برای کنکور این امتحانا خیلی به کنکورمون کمک میکنه✨️