2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت

284 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

کیا جشن تعیین جنسیت گرفتن یا میخوان بگیرن

من وشوهرم احتمال زیاد میدونیم بچه جنسیتش جیه😁😁😁😁😁

ولی برای بقیه نمیدونم بگیرم یا خز شده و ی جوریه 

راستش شوهرم میگه خیلی دیگ تا زایمان مونده خودتو ننداز سر زبونا خدانکرده زبونم لال اتفاقی بیفته 

میگه بزار بدنیا بیاد بعد هرکار خواستی بکن

البته جشنمون در حد خواهر برادریه در کل

نظر شما جیه

سلیقه ای ولی من هیجوقت با این جشن حال نکردم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دیگ جذابیت نداره 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

من و شوهرم فهمیدیم جنسیت چیه(بدون اینکه به کسی بگیم رفتیم سونو)و چون میدونستم خانواده هامون خیلی خوشحال میشن پارک رفتیم و و یه بادکنک که داخلش کاغذرنگی ریز کردیم رو ترکوندیم...هیچ کار دیگه نکردیم 

من گرفتم البته خانوادگی

بعد با فیلمش گفتیم جنسیت بچه چیه

همه سوپرایز شدیم چون فکر میکردیم پسره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بنظرم خودت و همسرت تو خونه بگیرید یه کیک و وسطش مشخص شدن جنسیت ایجوری فیلم بگیرید قشنگ میشه

آخه ما تقریبا میدونیم 

من خودم اول فهمیدم بعد ی شب شوهرم حالش بد بود خیلی مثلا خواستم حالشو خوب کنم بهش گفتم بدون سورپرایز و کیک 

هر چند باید برم انومالی تا صد درصد بشه

تو ایران همه چی برعکسه.

دوستان عزیز جشن جنسیت و بقیه برای شما باید بگیرن درواقع همه میدونن جنسیت و جز پدرمادر جشن میگیرن که پدر و مادر رو سوپرایز کنن!😑

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.