2777
2789
عنوان

دوازدهمیا فیزیک چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 25 پست
رشته ریاضی میگن سخت بودهتجربی خوب بود

ریاضی ها همیشه از فیزیک شاکین با اینکه حتی کنکور فیزیک اونها خیلی از تحربی ها اسونتر بود 🥺

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. فقط دینی

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

همین برای نمره خوب باید تست حل کنی

T کنکور؟!

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

رشته ریاضی فوق سخت تجربی کمی بهتر اما خیلی هارو دیدم که میگن آسون بوده که به نظر من تمامش حرف مفت هس ...

ببین کسی که خونده بود نمره ۱۷ تا۱۸ رو راحت می تونست بگیره سخت آش همون دو نمره اینا بود تو فیزیک امروز تجربی به نظر من

این طراحان مغز دانش آموز های بدبخت رو با چی اشتباه گرفتن؟؟ خدا لعنتشون کنه چ وضع سوال دادنه ی جور بدین اون بدبختی ک از همه چیش زده نشسته خونده بتونه نمره خوب بگیره حداقل

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤

آره فیزیک کنکورشون واقعا آبکی بود 😂ولی نهاییرو نمیدونم نگاه نکردم سوالاشونو

دقیقا منم نگاه نکردم نهایی رو ولی اونطور که دیدم میگم🙁

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
هرکسی باتوجه به سطح آمادگیش و سطحی که از آزمون انتظار داره نظر میده

ببین تو خیلی از سوال های ریاضی می‌دیدی که جدید بوده و طرف باید پایه خیلی قوی داشته باشه که خب نمیشه این همه آدم پایه قوی داشته باشند