2777
2789
عنوان

بچه ها چرا واقعا بابام اینجوری

391 بازدید | 7 پست

حس میکنم بابام مشکل روانی داره 

برام خرج میکن همین الان 70 تومن پول  عمل بینی داده ولی یهو شروع میکن به دعوا کردن و چرتو پرت گفتن 

و داد زدن و تا حدی که ظرفو لیوان میشکون میره من برام طبیعی شد ولی واقعا مامان بزرگم حالش بد میشه سر اینکه پول  پنج تومن از حساب مامان بزرگم برداشت کردن که کار عموم بود حالا کارای بانکیش بعد مامانیم‌اومد ناراحت که پنج تومن از حسابم برداشت کردن منم گفتم خب از‌کارای عمو هست یهو بابام‌داغ‌کرد داشت اباژور اتاقمو درست میکرد که زد با دستش شکوند بعدم شروع کزد به فحش دادنم که چرا اینجوری صحبت میکنی الان همه فکر میکنن عموت کلا ه بردار 

و دیگه فحش دادنا و بعدش زد ظرفارشو شکوند بهش میگم یه چیزی هم میخوای اموزش بدی چرا انقدر وحشی بازی درمیاری چیزیم نگفتم  برداشت مردم هم دست من نیس فکر کنم‌دوس‌داره ازش به ترسم ولی اصلا ازش نمیترسم‌نمیدونم‌چرا گفت برو گمشو فلان شده تو اتاقت من خندیدم گفتم تو برو چرا برم بعد بیشتر عصبی شد ‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشهعزیزم خوب شده ؟و دکترت کی بوده ازش راضی بودی؟

راضی که هنوز‌خیلی‌ورم داره هشت روز عمل کردم  

و تا شیش‌ماه مشخص نیس‌فرمش

افسانه مالکی ولی کارش خوب دستش خیلی سبک من نه کبود شد زیر چشمام نه ورم همه کسایی که پیشش عمل کردن همینجوری بودن نه ورم نه خون ریزی نه کبودی و کارش خیلی خوب 

راضی که هنوز‌خیلی‌ورم داره هشت روز عمل کردم و تا شیش‌ماه مشخص نیس‌فرمشافسانه مالکی ولی کارش خوب دست ...

درخواستم رو قبول کن

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.