2777
2789
عنوان

ارتودنسی کودکان با قیمت کم

212 بازدید | 16 پست

سلام ما توی دانشکده دندانپزشکی ازاد تهران با هزینه تقریبی ۲ میلیون برای بچه های ۹ تا۱۲ سال پلاک ارتودنسی میسازیم تا از درمانای جراحی ارتودنسی توی بزرگسالی پیشگیری کنیم.اگه کودک کسی شرایطتشو داره میتونه خصوصی شمارشو بزاره که باهاش تماس بگیریم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ده سالشه دندونای جلوش کج دراومده

دندونای آسیابشم عوض نکرده و دندونای نیششم افتاده هنوز درنیومده

الان زمان مناسبیه واسه ارتودنسی؟؟؟ 

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
من دخترم ده سالشه دندونای جلوش کج دراومدهدندونای آسیابشم عوض نکرده و دندونای نیششم افتاده هنوز درنیو ...

باید بیاد معاینه شه .ممکنه بگن همین الان درمان رو شروع کنید یا چند ماه دیگه.فردا اخرین مهلت معاینه هست.میتونید تشریف بیارید؟

اصلا راه پیش گیری برای کج درنیومدن دندون هست

ببینید ممکنه فکش کوچیک باشه و جا نداشته باشه.طبیعتا دندونا کج درمیان.یه پلاک ارتودنسی بهش میدیم که فکش گسترش پیدا کنه و دندونا جای خودشون دربیان . بعضی وقتا یکی دوتا دندون هم ممکنه جلو عقب درومده باشن.پلاک میتونه این قضیه رو هم درست کنه و دندونا برن سر جای خودشون

باید بیاد معاینه شه .ممکنه بگن همین الان درمان رو شروع کنید یا چند ماه دیگه.فردا اخرین مهلت معاینه ه ...

نه عزیزم ما وسیله نداریم خودمونم همدانیم

ممنون بابت پاسخ دهیت🌈

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
دندون یک دخترم در حد نیم میلی متر پوسیدگی داره. بین دوتا دندونای یک بالااگه مرتب مسواک و نخ بزنه پیش ...

اگه بهداشتش خوب باشه همونجا ممکنه متوقف شه پوسیدگی. هروقت رنگش قهوه ای شد بدونید پوسیدگی متوقف شده.

اگه بهداشتش خوب باشه همونجا ممکنه متوقف شه پوسیدگی. هروقت رنگش قهوه ای شد بدونید پوسیدگی متوقف شده.

آها

خیلی ممنون

نه چون شیریه دلم نمیخاست بخاطرش بریم دندونپزشکی و خاطره بد بشه براش

هرشب خودم براش مسواک و نخ میزنم. میترسیدم پیشروی کنه و سخت تر بشه اگر نبرمش

فقط تهران؟

شهر های دیگه هم هستید تشریف ببرید کلینیک های اموزشی شهرتون که زیر نظر دانشگاه دندانپزشکی هست 

دانشجو ها زیر نظر استاد کارهای دندانپزشکی رو با قیمت خییلی کمتر برای بیمار انجام میدن 

درست مثل بیمارستان های اموزشی که کار رو دانشجوی پزشکی انجام میده و شما پول کمتری پرداخت میکنید

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید