2777
2789
عنوان

قالی و مبل چه رنگی شیک و مده

84 بازدید | 6 پست

تخت هم همینجور

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

من رنگ های تقریبا تیره و سرد دوست دارم

دوست دارم میام خونه همه چی آروم باشه 

انگار همه چی می خواد بگه همه چی آرومه بیا بخواب عزیزم 😌

ولی کسی که شغلش یه جوری هست که دچار روزمرگی هست و هیجان خاصی نداره یا خانمی که همیشه تو خونه هست، خونه با رنگ های شاد و حتی تیز و تند پیشنهاد می شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده ساله ازدواج کردم موقع عروسیم سرمه ای مد بود من کرم خریدم بعد چندسال که خواستم عوض کنم طوسی شدیداً مد شده بود باز کرم خریدم و الان به شدت راضی ام

همیشه مده و آدم ازش خسته نمیشه 

من ده ساله ازدواج کردم موقع عروسیم سرمه ای مد بود من کرم خریدم بعد چندسال که خواستم عوض کنم طوسی شدی ...

مرسی گلم مبل کرم کاور بکشم وگرنه کثیف میشه

تخت چی؟

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره