2777
2789

پریشب با شوهرم و بچها رفتیم بیرون بعد مارو شام برد رستوران. 

صبح بعد بچها رو پهلوش گذاشتم رفتم جایی کار داشتم..

وقتی اومدیم خونه ب پسرم گفتم به مادرجون که نگفتی دیشب کجا بودیم؟ ( چون میدونستم اگه تعریف کنه پیش خودش میگه چرا منو نگفتن اینا میخوان فقط خودشون باشن و...) 

گفت مامان ، مادرجون خودش پرسید دیشب کجا رفته بودید چی خوردین .. من این همه بچه بزرگ کردم و فلان.. اون یکی عمو هرجامیره منم میبره و... بعد گفت گفته بیا من اینجوری مچ بچهامو میگیرم 😐😑

پووووف... حالا هرجا بریم به اونم میگیم یا باخودمون میبریمش انیسری یدفعه ای شد چقد حرف برام دراورد 🙄🥴

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به پسرتون غیر مستقیم یاد بدید که مسائل خصوصی خانواده رو پیش هیچکس نگهبچه هایی که زیاد در معرض این نو ...

اره میدونه که بعضی مسائل خصوصی ان و نمیگه پهلو مادربزرگش. ولی جایی که میریم از ذوق میشینه همه چیو صحبت میکنه مخصوصا سوالی ازش کنی🥴

به پسرتون غیر مستقیم یاد بدید که مسائل خصوصی خانواده رو پیش هیچکس نگهبچه هایی که زیاد در معرض این نو ...

بعد که بهش توضیح دادم دیگه سوالشو جواب نده میگه خب وقتی میپرسه چی جوابش بدم میگم فقط بگو اره بابا بردمون بیرون اگ باز پرسید بگو نمیدونم یا خودتو مشغول بازی کن

میگه چرا عزیز ازم بپرسه اشکالی نداره(مامان منو میگه) ولی این یک اشکال داره 😐

بعد که بهش توضیح دادم دیگه سوالشو جواب نده میگه خب وقتی میپرسه چی جوابش بدم میگم فقط بگو اره بابا بر ...

خب مادر شما هم نباید سوال کنند

اگر این موضوع براتون مهمه باید بگید جواب هیچکدام رو نباید بدی و به مادر خودتون هم تذکر بدید که سوال نپرسن

بچه ها خیلی زود این مسائل رو متوجه میشن

به پسرتون هم بسپارید که ریز همه چی رو لازم نیست تعریف کنه. البته بچه ها ذوق دارن و خیلی نمیشه جلوشون رو گرفت