2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خود هوش مصنوعی پرسیدم 

جوابش رو برات کپی پیست میکنم

چند اپلیکیشن معروف هوش مصنوعی هستن که می‌تونن طراحی داخلی و دکوراسیون خونه رو بر اساس عکس یا ابعاد فضا پیشنهاد بدن. معروف‌ترین‌هاش این‌ها هستن:

1. 

Planner 5D

• طراحی داخلی با رابط کاربری ساده
  • می‌تونی عکس فضا رو بدی و مدل‌سازی سه‌بعدی بگیری
  • آیتم‌های واقعی از برندهای دکور هم داره

2. 

Homestyler

• یکی از بهترین اپ‌ها برای طراحی داخلی با هوش مصنوعی
  • عکس فضا رو می‌دی و چندین استایل دکور بهت پیشنهاد می‌کنه
  • نسخه رایگانش کار راه‌اندازه

3. 

RoomGPT

• یه ابزار آنلاین ساده که با هوش مصنوعی، دکوراسیون جدید رو روی عکس اتاقت پیاده می‌کنه
  • کافیه عکس بدی، استایل انتخاب کنی (مدرن، مینیمال، بوهو و…) و خروجی رو ببین

4. 

Interior AI

• از پیشرفته‌ترین پلتفرم‌هاست
  • برای دکوراتورها و معمارها خیلی استفاده میشه
  • خروجی‌های حرفه‌ای تولید می‌کنه

ایپه ؟ chatGPT

نه تو گوگل بزن سوال از کوپایلت مایکروسافت خودش باز میشه باهاش چت کن این هم هوش مصنوعیه مال مایکروسافته   ولی اون نیست یه هوش مصنوعی مایکروسافت گذاشته  عالیه رایگانه برنامش هم میتونی تو گوشیت نصب کنی کاری داشتی کمکت میکنه ولی تو گوگل هم یرچ کنی سوال از کوپایلت مایکروسافت باز میشه 

این چت بات هوش مصنوعی هست که بهش میگی خونه ات چه مدلیه و چقدر بودجه داری. اون هم بهت محصول پیشنهاد میده. نینی سایت اجازه نمیده لینک بزارم توی گوگل بزنی دکورسازی توی سایتشون راهنما هوش مصنوعی رو انتخاب کن.